Predstavnici 50 zemalja na događaju nude svoje izvorne proizvode, hranu i vino
Objavljeno: 28.11.2017. 17:57  
24. Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb u nedjelju, 3. prosinca
24. Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb u nedjelju, 3. prosinca
  • 24. Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb u nedjelju, 3. prosinca
  • 24. Božićni sajam Međunarodnog kluba žena Zagreb u nedjelju, 3. prosinca

24. Božićni sajam u organizaciji Međunarodnog kluba žena Zagreb bit će održan u nedjelju 3. prosinca, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma, a trajat će do 16 sati. U tih sedam sati posjetitelji će moći uživati u okusima kuhinje iz 50 različitih zemalja. Bit će omogućemop kušanje poznatih vina, a neki od specijaliteta koji će se naći na štandovima su: švedski glog, vafli iz Velike Britanije, tradicionalna njemačka torta od sira, cous cous iz Maroka, baklave i datulje iz Alžira, kruh od đumbira i sir iz Slovačke, sushi i sashimi iz Japana, turska baklava, francuski quiche te mnoga druga ukusna jela svjetske kuhinje!

Tijekom dana posjetitelji čekaju tradicionalne plesne izvedbe u originalnim kostimima iz više zemalja, među kojima su: Indija, Japan, Kosovo, Srbija, Ukrajina, Vijetnam…

Osim toga, posjetitelji će moći sudjelovati u nagradnoj lutriji, te osvojiti nagrade poput zrakoplovnih karata do raznih europskih i svjetskih odredišta, vikenda za dvoje u hotelima s 5 zvjezdica, poklon kupone za najbolje zagrebačke restorane, poklon košare s hranom, kućanske aparate i mnoge druge vrijedne nagrade. Srećke će na Božićnom sajmu biti prodavane po 10 kuna. Ukupna vrijednost nagrada premašuje iznos od 50 tisuća kuna.

 

Za najmlađe posjetitelje pripremljen je poseban Kutak za djecu, a očekuje ih i Djed Mraz, igraonica, LEGO kutak i razna natjecanja.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Sva prikupljena sredstva bit će poklonjena Centru Vinko Bek, RETO Centru, Palijativnom timu LiPa te udruzi Sve za nju.

 

Međunarodni klub žena (IWCZ) je nevladina, neprofitna udruga za žene svih nacionalnosti koje borave u Hrvatskoj. Klub ima više od 200 članica iz 50 različitih zemalja. Jedan od ključnih ciljeva Kluba jest prikupljanje sredstava za grupe i ustanove u Hrvatskoj koje djeluju za dobrobit žena i djece. 

Novčani prilog moguće jeuplatiti na račun: PBZ Banka: Za Međunarodni klub žena, Zagreb, s naznakom: Za Božićni sajam; IBAN HR06 2340 0091 5108 9181 2. SWIFT CODE: PBZGHR2X 

  isprintaj članak