Berlin: Pij i ne razmišljaj!
Mnogim mladim strancima fućka e za berlinske znamenitosti, ali zato vape za jeftinim njemačkim alkoholom. ...
Divlja svinja osvaja nove površine
Ako koja krmača strada, praščiće posvoji druga. ...


Anketa
Izazovna pustolovina gradskim ulicama kroz koju se upoznaje Zagreb u društvu prijatelja
Objavljeno: 28.03.2018. 12:57  
Cajtnot 80-e — novo izdanje najzabavnije zagrebačke pustolovine
Cajtnot 80-e — novo izdanje najzabavnije zagrebačke pustolovine

Travanj nam donosi novi Cajtnot izazov – jedinstvenu pustolovinu gradskim ulicama na kojoj sudionici rješavajući maštovite pitalice otkrivaju grad Zagreb. Ovog puta vraćamo vas u osamdesete!

Odmakom od klasičnih utrka u kojima uvijek pobjeđuju najbrži, Cajtnot je osmišljen da daje priliku svima. Biti najbolji ovdje znači odgovoriti točno na što više maštovitih pitalica složenih u stihove. Kako i samo ime izazova kaže - “u cajtnotu ste” tj. ograničeni ste vremenom, a u ovom slučaju to je dva sata unutar kojih treba riješiti što više zadataka i stići na cilj.

Treće i posebno izdanje Cajtnot izazova ovog puta vodi vas u Zagreb u osamdesetima. Sudionici posebnog izdanja Cajtnota krenut će u petak, 20. travnja, u 18 sati iz Pivnice Medvedgrad, Ilica 49. Izazov završava na Strossmayerovom trgu uz veliki tulum, predstavljanje piva Novi val i koncert Jurice Pađena & Aerodroma.

Cajtnot izazovna pustolovina gradskim ulicama kroz koju se upoznaje Zagreb, a sve u društvu prijatelja jer se nastupa u dvočlanim timovima. U Cajtnotu je bitno riješiti točno što više pitalica unutar zadanog vremena. Cajtnot nas vodi kroz zagrebačku povijest, otkriva skrivene kutke, golica maštu, budi u nama istraživače, uči nas, daje osjećaj zajedničkog duha, diže iz fotelje i potiče na kretanje.


Posebna SightRun tombola za sudionike Cajtnota

Svi koji se prijave na Cajtnot mogu sudjelovati i u posebno vrijednoj SightRun tomboli. Kako biste sudjelovali u istoj, do 19. travnja trebate skinuti SightRun aplikaciju i proći bilo koju od dostupnih tura u njoj.


Prijave isključivo online na linku http://bit.ly/CajtnotPrijava

  isprintaj članak