Roboti koji brinu o nama
Kada je robot sposoban je razgovarati i nastupiti s govorom i odgovarati na razne upite. ...
Korijeni europskog kršćanstva
Kršćanski pisci crkvene povijesti pridonijeli da se o caru Galeriju stvori loša slika, a njegov edikt prekrije zaborav! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Emiratesu dodijeljeno i najviših 5 zvjezdica prema sustavu ocjenjivanja putnika Official Airline Ratings
Objavljeno: 30.09.2017. 09:24  
Emirates proglašen najboljim u kategoriji Best Entertainment na dodjeli nagrada APEX Passenger Choice Awards
Emirates proglašen najboljim u kategoriji Best Entertainment na dodjeli nagrada APEX Passenger Choice Awards
  • Emirates proglašen najboljim u kategoriji Best Entertainment na dodjeli nagrada APEX Passenger Choice Awards
  • Emirates proglašen najboljim u kategoriji Best Entertainment na dodjeli nagrada APEX Passenger Choice Awards

Na slikama: unutrašnjost zrakoplova, Patrick Brannelly – Divisional Vice-President for Customer Experience at Emirates, receives the Passenger Choice award for Best Entertainment, Sir Tim Clark receives the coveted CEO Lifetime Achievement Award

 

Emirates je pobijedio u kategoriji Best Entertainment na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Passenger Choice Awards u organizaciji APEX-a (Airline Passenger Experience Association), održanoj ovaj tjedan u Long Beachu u Kaliforniji, SAD. Predsjednik Uprave zrakoplovne tvrtke Emirates Sir Tim Clark nagrađen je priznanjem CEO Lifetime Achievement koje se dodjeljuje za životno postignuće.

Ova je zrakoplovna tvrtka također osvojila nagradu Best Original Video za video Welcome to ice koji objašnjava prednosti i pogodnosti njihovog zabavnog sustava. Uz to, dodijeljeno joj je 5 zvjezdica u sklopu sustava ocjenjivanja Official Airline Ratings, što je najveća moguća ocjena prema prvom programu ocjenjivanja koji se temelji isključivo na službenim i ovjerenim povratnim informacijama od samih putnika.

 Emirates prednjači u novinama zahvaljujući svom sustavu zabave tijekom leta ice. Također, prva su zrakoplovna tvrtka koja je prije 25 godina ugradila osobne ekrane u sjedala u svim klasama te nastavljaju razvijati proizvode i usluge kako bi svojim korisnicima pružili vrhunsko iskustvo putovanja zrakoplovom.

Danas ice nudi više od 2.500 zabavnih kanala, uključujući najnovije filmove iz cijelog svijeta na više od trideset jezika, mnoštvo nagrađivanog televizijskog programa, veliku glazbenu kolekciju i preko stotinu igrica. Prošle je godine dodano više od 10 posto novog zabavnog i raznolikog sadržaja čime putnici imaju na raspolaganju više izbora nego ikad.

Emirates je uložila značajna sredstva u istraživanje mogućnosti povezivanja i gledanja televizijskih programa uživo tijekom leta – danas 138 zrakoplova nudi tu mogućnost u okviru usluge Live TV, uključujući 18 zrakoplova tipa A380. Povezivanje na Wi-Fi moguće je na 90 posto letova, a taj se postotak povećava svaki mjesec. Emirates putnicima u svim klasama nudi 20 MB besplatnog interneta, a svaki se mjesec na Wi-Fi tijekom leta povezuje više od 800.000 putnika.

U sklopu nedavnog povećanja ponude Wi-Fi mreže tijekom leta, putnici koji su članovi programa Skywards mogu uživati u posebnim pogodnostima ovisno o rangu članstva i klasi u kojoj lete. Usluga SITAONAIR nudi osobni doživljaj povezivanja na internet tijekom leta, a na APEX-ovoj dodjeli nagrada osvojila je nagradu u kategoriji Best Personalization Innovation.

Sir Tim Clark dobio je prestižnu nagradu CEO Lifetime Achievement čime je obilježeno 45 godina njegovog predanog rada u zrakoplovnoj industriji. Sir Tim Clark pridružio se timu osnivača Emiratesa 1985. godine kao voditelj poslovnog planiranja (eng. airline planning) te je uvelike zaslužan za to što je Emirates danas jedna od najvećih svjetskih zrakoplovnih tvrtki koja putnicima pruža jedinstveno iskustvo u zraku, ali i na tlu. Nagrada se dodjeljuje liderima u industriji koji su kroz dugoročan trud, posvećenost i neprekidnu predanost posvetili svoj život poboljšavanju usluge koju pružaju svojim korisnicima.

Dodjelu nagrada The Passenger Choice Awards organizira APEX (Airline Passenger Experience Association) pozivajući sve one koji putuju zrakoplovima da ocjene svoja nedavna iskustva letenja. Ovogodišnjoj dodjeli nagrada prethodilo je ocjenjivanje više od 500.000 letova, provedeno među putnicima diljem svijeta u razdoblju od 24. listopada 2016. do 31. srpnja 2017. godine.

  isprintaj članak