Hrvatska je po broju hotelskih kreveta na dnu Europe
Grčka i Španjolska imaju više od 70% hotelskih ležaja u ponudi smještaja. ...
Roboti koji brinu o nama
Kada je robot sposoban je razgovarati i nastupiti s govorom i odgovarati na razne upite. ...
Anketa


Imamo li hrabrosti za turizam 365 dana u godini?
Objavljeno: 28.09.2017. 10:23  
Konferencija Može li hrvatski turizam 365? u Zagrebu, 4.10.2017.
Konferencija Može li hrvatski turizam 365?  u Zagrebu, 4.10.2017.

Zmajevac


U hotelu Sheraton u Zagrebu, 4.10.2017.g. okupit će niz poznatih domaćih i regionalnih turističkih stručnjaka te ukazati na mogućnosti, dobre primjere i rješenja za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj!

Visoka sezonalnost turizma i dosezanje infrastrukturnih i drugih maksimuma u ljetnim mjesecima te niska turistička zastupljenost u kontinentalnom dijelu Hrvatske stvarna je slika hrvatskog turizma, koja nas mora zabrinjavati. Kako produljiti sezonu i kako pokrenuti kontinentalnu Hrvatsku pitanja su o kojima će raspravljati na konferenciji. Christopher Hinteregger – vrhunski stručnjak za razvoj turističkih odredišta iz Austrije, Karin Niederer – stručnjakinja za hotelijerstvo i wellness iz Austrije, Maria Pap – direktorica Turističke zajednice Budimpešte, Peter Vesenjak – konzultatnt za zdravstveni turizam iz Slovenije te brojni stručnjaci regionalnog turizma kao što su Ivana Budin Arhanić, Kristijan Šustar, Ivana Kolar, Boris Žgomba, Selimir Ognjenović, Tim Clancy, Joe Bašić, Nenad Nizić i drugi. Ponudit će svoje viđenje problematike, mogućnosti i mogućih aktivnosti za daljnji razvoj. Stvarne planove i moguća rješenja reći će i Gari Cappelli, ministar turizma Hrvatske, Zdravko Počivalšek, ministar gospodarstva i turizma Slovenije, Kristijan Stančić, direktora HTZ-a i Maja Pak, direktorice STO-a.  

Konferencija će ponuditi nova znanja i uspješne primjere iz prakse i, vjerujemo, biti poticajna i puna ideja za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i tvrtki. Prilika je to i za predstavljanje postojećih i projekata u pripremi, s obzirom da je na web adresi konferencije www.turizam365.com otvoren poziv za dostavu prijedloga i projekata, o kojima će se na konferenciji i raspravljati sa stručnjacima.

Znamo li što treba Hrvatska i hrvatski turizam, koje su nam mogućnosti i imamo li hrabrosti za cjelogodišnji turizam, pita se organizatorica konferencije Ivana Kolar, donedavno dugogodišnja direktorica Termi Tuhelj d.o.o. koja iza sebe ima uspješni projekt pretvaranja nekad posrnulog zagorskog kupališta u najveće i najuspješnije kontinentalno termalno naselje u Hrvatskoj.


Informacije i prijave za sudjelovanje: www.turizam365.com

  isprintaj članak