Turcizmi u hrvatskom i zanimljivosti o njima
Mi koristimo turcizme iz doba Otomanskog carstva, a ne suvremene turske države. ...
Tajne stakla: obično staklo, kristalin i kristal
Standardi i opremljenost ugostiteljskog objekta se, barem što se čaša tiče, najviše ocjenjuje prema vinskim čašama. ...
Najbolji položaji u seksu (spolnom odnosu)
Mnoge žene se ne usude priznati voljenom da ne uživaju u spolnom činu! ...


Anketa
NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
"Ski opening", na Kopaoniku je predviđen od 7. do 10. prosinca
Objavljeno: 23.11.2017. 10:32  
Kopaonik: Cijene skijaških karata ostaju nepromijenjene
Kopaonik: Cijene skijaških karata ostaju nepromijenjene

Na planinama Srbije - Kopaoniku, Zlatiboru (Tornik) i Staroj Planini pripreme za zimsku sezonu 2017/2018. su u tijeku. Otvaranje sezone, popularni "Ski opening", na Kopaoniku je predviđen od 7. do 10. prosinca, na Staroj Planini od 14. do 17., a na Zlatiboru (Tornik) od 21. do 24. prosinca 2017. godine. Najavljeni su i promotivni vikendi, a sve je spremno i za umjetno osnježavanje staza.

Oslanjanjući se na podatak da je u ovogodišnjoj ljetnjoj sezoni na Kopaoniku ostvaren promet 50% veći negoli prošle godine, Dejan Ćika, direktor JP "Skijališta Srbije", najavljuje: “Pred nama je nova skijaša sezona, koju marljivo pripremamo. Očekujemo veliki broj domaćih i inozemnih skijaša, pa samim tim i još bolje rezultate. Prvi put u povijesti našeg Javnog poduzeća, ovogodišnje cijene ski karata ostaju nepromijenjene." Vjerojatno je i zbog te odluke MK Mountain Resort, koji raspolaže smještajnim kapacitetima na najboljim mjestima na Kopaonika, dao naslov svojoj ovogodišnjoj zimskoj kampanji „Kad je sreća od planine veća".

A što će sve ova zima donijeti na planinama Srbije – Kopaoniku, Zlatiboru (Tornik) i Staroj planini, JP „Skijališta Srbije" pokazat će na Međunarodnom sajmu zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPOZIM koji će biti održan od 7. do 10. prosinca 2017. godine na Beogradskom sajmu. Skijališta Srbije i ove će godine na ovom sajmu odobravati popust od 10% na cijene skijaških karata.

Fotografija: internet

  isprintaj članak