NALAZITE SE U > Vijesti
Dan otvorenih razgovora u srijedu, 28. veljače u Rovinju
Objavljeno: 21.02.2018. 12:50  
Maistra traži zaposlenike za cjelogodišnji rad u najboljim rovinjskim hotelima
Maistra traži zaposlenike za cjelogodišnji rad u najboljim rovinjskim hotelima

Rovinj


S namjenom pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog osoblja, Maistra i ove godine organizira Dan otvorenih razgovora. U srijedu, 28. veljače, od 11 do 18 sati, u hotelu Lone u Rovinju svi zainteresirani za rad u najboljim rovinjskim hotelima, imat će priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis.

Dan otvorenih razgovora jedinstvena je prilika za sve smjele i osobe željne uspjeha u potrazi za poslom i napredovanjem u turizmu. Omogućuje mogućim zaposlenicima da razgovarajući s predstavnicima hotela različitih zanimanja, dobiju informacije o uvjetima i načinima rada na određenom radnom mjestu (recepcija, domaćinstvo, kuhinja, restoran, animacija…). Kandidati će potom proći izborni postupak Mastrinih stručnjaka. Zadovolje li pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic. Oni najbolji imat će prilike raditi i u novom Grand Park Hotel Rovinj čije se otvorenje očekuje u ovoj godini.

U Maistri će ove godine ukupno biti zaposleno oko 2.700 djelatnika što je u odnosu na prošlu godinu 200 više. Iako najveći broj radnika iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je to potrebno, a svi imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuje se dodatke na plaću i regres za godišnji odmor, božićnicu, jubilarnu nagradu i solidarna pomoć.

Tijekom cijele godine tvrtka provodi programe kojima se omogućuje dodatan razvoj za sve zaposlene, od menadžmenta do sezonaca te na taj način potiče stalan razvoj u stručnim znanjima, komunikacijskim, prodajnim i upravljačkim vještinama kao i sve oblike osobnog rasta i razvoja. 

  isprintaj članak