NALAZITE SE U > Vijesti
Nastupit će 180 izlagača iz 21 države
Objavljeno: 07.03.2018. 09:46  
Međunarodni sajam turizma PLACE2GO od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb
Međunarodni sajam turizma PLACE2GO od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb

Najavljen je sajam PLACE2GO

 

Najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO bit će održan od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb. Nastupit će 180 izlagača iz 21 države, uglavnom preko naših predstavnika. Prvi puta se predstavljaju Sejšeli, Zanzibar i Obala Bjelokosti, a u Zagreb ponovo dolaze izlagači iz Indonezije, Indije, Kanade, Italije, Mađarske, Češke, Tunisa, Turske, Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije, Austrije, Belgije, Švicarske, Njemačke, Makedonije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Tradicionalno prvi dan sajma, petak, 16. ožujka, od 10 do 16 sati, namijenjen je poslovnim susretima. Sastanci se unaprijed dogovaraju putem mobilne aplikacije PLACE2GO za Android i iOS sustave koja znatno ubrzava poslovne dogovore. Toga dana posjetitelje očekuju zanimljivi paneli, predavanja i prezentacije te atraktivan workshop o inovativnim tehnološkim rješenjima na kojem će sudjelovati predstavnici IT industrije.

Camping trg i Adventure Village, izvorni hrvatski suveniri, novi trendovi u industriji putovanja, atraktivni hoteli, wellness centri, koktel PLACE2GO Obala prometa i Filipa Lipnika i nagradne igre dio su bogatog programa. I ove godine gostuju najpoznatiji hrvatski blogeri i putopisci

Ulaz na PLACE2GO i ove je godine besplatan, a za sve posjetitelje sajam je otvoren u petak  od 16 do 19 a u subotu i nedjelju  od 10 – 19 sati. (T. Radić)

  isprintaj članak