NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Novi brodovi, nove luke, nova odredišta, privatni otok…
Objavljeno: 23.02.2018. 17:58  
MSC Cruises otkrio pojedinosti ponude za sezonu zima 2019/2020
MSC Cruises otkrio pojedinosti ponude za sezonu zima 2019/2020

Phuket (Tajland)


Iz MSC Cruisesa, najveće tvrtke za kružna putovanja u privatnom vlasništvu, otkrili su program zimskih krstarenja za sezonu zima 2019/2020. sa 17 modernih brodova i nizom inspirativnih odredišta u svakom kutku svijeta.

 

Istraživanje Sredozemlja

MSC Grandiosa jedan je od dva broda koji će se floti pridružiti 2019. godine, a svoju promocijsku zimsku sezonu provest će na zapadnom Sredozmelju, a prodaja za ta krstarenja počinje već u ožujku sljedeći mjesec.

MSC Sinfonia ponudit će duža krstarenja u trajanju od 11, 12 i 14 noći za one goste koji žele malo duži odmor na zimskom suncu. Novost u ovoj sezoni je 14-noćno krstarenje koje uključuje Haifu (Izrael) s puna dva dana za otkrivanje povijesnih gradova Jeruzalema i Betlehema.

MSC Sinfonia će zaploviti i na novo 12-noćno krstarenje iz Genove do egzotičnih odredišta Sredozemlja i Atlantika poput marokanskog grad Tangera poznatog po ogromnim mjesnim tržnicama i muzeju Dar el Makhzen.

 

Novi pravci Sjevernom Amerikom

MSC Meraviglia ponudit će dva 10-noćna pravca putovanja iz New Yorka koji će obuhvatiti Bar Harbor, Boston, Portland te kanadske luke Charlottetown, Halifax, Quebec, St. John i Sydney. Prije dolaska u New York, MSC Meraviglia će se uputiti na 17-noćno prekooceansko krstarenje iz Kiela s pristajanjima u Danskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, Islandu te Kanadi.

 

Novi načini upoznavanja Kariba

Karibi su i dalje najpopularnija područje za krstarenja, a za sljedeću zimu MSC Cruises će u ovom dijelu svijeta biti prisutan sa čak šest brodova, nudeći još raznolikiju ponudu.

Jedan od vrhunaca ponude bit će otvaranje Ocean Cay MSC Marine Reserve na zimu 2019. - novog privatnog otoka rezerviranog ekskluzivno za goste MSC Cruises-a. Ovaj otok na Bahamima nudi 40 rali zlatnih plaža podijeljenih na 6 jedinstvenih područja okruženih morem s bogatim morskim životom. MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Divina i MSC Armonia pristajat će na ovaj otok na posebno građenom pristaništu kako bi se gosti mogli nesmetano kretati između broda i obale.

Iz svoje nove matične luke – Miamija, MSC Meraviglia će ponuditi dva različita itinerera Zapadnim Karibima, dok će MSC Seaside nastaviti ploviti Istočnim i Zapadnim Karibima iz Miamija.

MSC Divina će se vratiti sa Sredozemlja u studenom 2019. nudeći dva duga krstarenja iz Miamija. Ovaj popularni brod će ponuditi 11-noćno krstarenje do Jamajke, Kolumbije, Paname, Kostarike, Meksika i privatnog otoka Ocean Cay MSC Marine Reserve. Drugo, 10-noćno krstarenje, uključit će Antigvu i Barbudu, Sveti Kristofor i Nevis, St. Maarten, Tortolu i Ocean Cay MSC Marine Reserve.

MSC Preziosa će imati dvije ukrcajne luke na fascinantnim Francuskim Antilima - Fort de France (Martinik) i Pointe-a-Pitre (Guadalupe), a njena dva 7-noćna krstarenja se mogu spojiti i u jedno 14-noćno, posjećujući Britanske Djevičanske otoke (Tortola), St Maarten, Dominiku, Sveti Kristofor i Nevis, Svetu Luciju, Barbados, Trinidad i Tobago, Grenadu kao i Svetog Vincenta i Granadine.

S cjelogodišnjom bazom u Havani (Kuba), MSC Armonia će gostima ponuditi dva dana i dvije noći u Havani, od subote do ponedjeljka. Itinerer uključuje novi Ocean Cay MSC Marine Reserve, Montego Bay, Jamajku i George Town na Kajmanskim otocima.

MSC Opera će imati dva različita 7-noćna itinerera iz Havane; prvi će goste odvesti do užurbanog grada Belize Cityja, a potom do idiličnih plaža na Isla de Roatanu (Honduras), meksičkoj Costa Maya i Cozumelu. Drugi itinerer obuhvaća šarmantne otoke Montego Bay, Jamajku, Kajmanske otoke i Cozumel sa svojim koraljnim grebenom.

 

Potpuno novi brod za Dubai i Abu Dhabi

MSC Cruises će jedan od brodova rasporediti u Ujedinjene Arapske Emirate. MSC Bellissima floti će se pridružiti u ožujku 2019. te će zaploviti prema Srednjem Istoku nudeći dva različita 7-noćna putovanja koji uključuju Sir Bani Yas, Khasab, Muscat ili Bahrein i Katar. MSC Lirica će se pridružiti brodu MSC Bellissima u ovoj popularnoj regiji s nizom dugih krstarenja u Perzijskom zaljevu. Njen 14-noćni itinerer uključivat će i indijske luke Mumbai i Gou s noćenjem dok će se na 11-noćnom krstarenju nalaziti Muscat i noćenje u Omanu.

 

Oko svijeta u 117 dan

S potpuno novim itinererom, drugo MSC krstarenje oko svijeta krenut će iz Civitavecchije, Genove, Barcelone ili Marseillea u siječnju 2020. godine. MSC Magnifica će na ovom tromjesečnom putovanju otkrića ponuditi više od 40 odredišta u 23 zemlje na pet kontinenata. 

  isprintaj članak