Hrvatska je po broju hotelskih kreveta na dnu Europe
Grčka i Španjolska imaju više od 70% hotelskih ležaja u ponudi smještaja. ...
Roboti koji brinu o nama
Kada je robot sposoban je razgovarati i nastupiti s govorom i odgovarati na razne upite. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Izravni (non-stop) sezonski letovi Air Canada Rougea za Zagreb počinju u lipnju 2018.
Objavljeno: 29.09.2017. 13:25  
Od lipnja do listopada iduće godine četiri puta tjedno izravni letovi Toronto-Zagreb-Toronto
Od lipnja do listopada iduće godine četiri puta tjedno izravni letovi Toronto-Zagreb-Toronto
  • Od lipnja do listopada iduće godine četiri puta tjedno izravni letovi Toronto-Zagreb-Toronto

Zrakoplovna tvrtka Air Canada danas je objavila popis izravnih letova s kojima kreće iduće ljeto iz Toronta i Montreala, među kojima su u njenoj mreži tri nova odredišta – Zagreb, Porto i Bukurešt te nova relacija između Montreala i Lisabona. Istovremeno, cjelogodišnju usluga letova Air Canada Rougea između Montreala i Casablance preuzet će Air Canada.

Air Canada također pokreće stalne izravne letove na relaciji Buenos Aires - Toronto, na kojima se trenutačno presjedan u Santiagu, ali i dalje će povezivati Santiago i Toronto izravnim letovima. Letovi na relaciji Montreal - Lima odvijat će se tijekom cijele godine.

„Današnja objava osnažuje položaj Air Canade kao vodećeg avioprijevoznika u svijetu. Zahvaljujući ovim novim letovima Air Canada je postao jedini sjevernoamerički avioprijevoznik koji nudi letove za Rumunjsku, a nudimo najčešće letove iz Kanade za Hrvatsku i Portugal i to s ukupno najvećim brojem sjedala“, rekao je Benjamin Smith, predsjednik Putničkog prijevoza u Air Canadi. „Štoviše, naša osuvremenjena flota poboljšat će naše postojeće usluge. Boeing 787 Dreamliner letjet će na novoj izravnoj ruti s Buenos Airesom. Ove nove i poboljšane usluge pružit će našim korisnicima više udobnosti i veću mogućnost izbora, kao i mogućnost lakog spajanja na razgranatu sjevernoameričku i međunarodnu mrežu letova najbolje zrakoplovne tvrtke u Sjevernoj Americi, po ocjeni Skytraxa.“

Tvrtka Air Canada je već najavila nekoliko novih izravnih međunarodnih letova za ljeto 2018., koji kreću u lipnju. Među njima su rute Vancouver - Pariz, Vancouver - Zürich, Toronto - Shannon, Montreal - Tokio - Narita i Montreal - Dublin. Također, nova ruta Vancouver - Melbourne, koja kreće u prosincu 2017., više neće biti samo sezonska, nego cjelogodišnja, počevši od lipnja 2018.


O Air Canadi

Air Canada najveći je kanadski domaći i međunarodni avioprijevoznik, koji leti na više od 200 odredišta na šest kontinenata. Kanadski državni avioprijevoznik među 20 je najvećih na svijetu. 2016. godine prevezao je gotovo 45 milijuna putnika. Air Canada nudi izravne putničke letove za 64 aerodroma u Kanadi, 57 u Sjedinjenim Američkim Državama i 96 u Europi, na Bliskom istoku, u Africi, Aziji, Australiji, na Karibima, u Meksiku, Srednjoj Americi i Južnoj Americi. Air Canada jedan je od osnivača Star Alliancea, najveće svjetske mreže zračnih prijevoznika, prisutne na 1300 aerodroma u 191 zemlji. Air Canada jedini je međunarodni avioprijevoznik u Sjevernoj Americi koji je dobio četiri zvjezdice od neovisne britanske tvrtke Skytrax, koja je također proglasila Air Canadu najboljim avioprijevoznikom u Sjevernoj Americi za 2017.

  isprintaj članak