Magarac
U oba Zavjeta magarca se spominje čak 173 puta. ...
Batman u Turskoj
Turisti ne odole slikati se. ...
Nevjerojatni zakoni o seksu
Prevarena žena smije ubiti svoga supruga, ali isključivo golim rukama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Riječ je o duhovitoj predstavi o ljubavi dvoje beskućnika
Objavljeno: 21.12.2017. 11:05  
Predstava „Nikad nije prekasno“ u CeKaTe-u Trešnjevka 22. prosinca

Centar za kulturu Trešnjevka otvara svoja vrata, 22. prosinca u 19.30 sati kulturnoj udruzi „GFUK“ i njihovoj predstavi „Nikad nije prekasno“ u kojoj glume Zijad Gračić i Sanja Marin. Tekst potpisuje Ladislav Prežigalo u režiji Zorana Mužića.            

Riječ je o duhovitoj predstavi o ljubavi dvoje beskućnika koji, na klupi u parku, tražeći ljubav i razumijevanje, duhovitim komentarima opisuju stanje u kojem su se zatekli bez svoje krivice. Osvrćući se na društvenu nepravdu kao i karakternu rugobu svojih bivših ljubavnika, podižu jedno drugo s dna na koji su pali vjerujući kako nikad nije kasno za novi početak.

"Kulturna udruga „GFUK“ s ponosom donosi predstavu „Nikad nije prekasno“ u Centar za kulturu Trešnjevka, u jednoj od najstarijih zagrebačkih četvrti, gdje vjerujemo da će publika znati prepoznati kajkavštinu, običaje, tradiciju i jezik" - ističe Adam Končić, umjetnički ravnatelj festivala.

Kulturna udruga „GFUK“ je organizator Glumačkog festivala u Krapini koji ove godine obilježava deset godina djelovanja. Taj se  festival održava se svakog proljeća po Uskrsu u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog kazališta u Krapini i u mnogim drugim gradovima i općinama Hrvatskog zagorja. Tijekom proteklih devet godina na festivalu je sudjelovalo više od 500 glumaca, a odigralo se stotinjak predstava koje je odgledalo 64.000 posjetitelja. 

  isprintaj članak