NALAZITE SE U > Prehrana
Uživati u vinu može samo onaj tko zna do krajnosti iskoristiti osjetljivosti usne i nosne šupljine. Najbolja vina dolaze iz Dalmacije! 11.05.2017. 09:05
Najbolja vina dolaze iz Dalmacije!
Carsko vino - izborna berba čuvenog vina Postup jedino je predikatno vino iz Dalmacije. ...
više...
Ako volite masne stvari kobasice su pravi izbor za roštilj Razumijete li se u kobasice? 10.05.2017. 13:07
Razumijete li se u kobasice?
Konja gotovo i da nema, ali mesara za konje još uvijek ima. ...
više...
Čep od pluta zahvaljujući poroznosti polagano propušta zrak i time poboljšava zrenje vina... Pluto ili ne pitanje je sad 14.02.2017. 14:11
Pluto ili ne pitanje je sad
Recimo zbogom prošlosti i okrenimo se budućnosti te koristimo alternativne čepove za dobrobit vina. ...
više...
Kriške karambole su izvanredno sredstvo za čišćenje predmeta od mesinga. Voće - ono što niste znali 02.12.2016. 16:03
Voće - ono što niste znali
Čips od banana sadrži kalcij, željezni natrij, magnezij, kalij i vitamin A. ...
više...
Kajmak je moguće koristiti kao zamjenu za masnoće poput ulja i masti za pripremu čorbi, raznih umaka i drugih jela. Kajmak 13.11.2016. 22:15
Kajmak
Kajmak može biti blažeg ili oštrijeg okusa, odnosno više ili manje slan. ...
više...
Znate li koji je najskuplji vintage šampanjac? Označavanje šampanjca
26.10.2016. 20:07
Označavanje šampanjca<br>
Sec se često nudi na zabavama ili uz zajutrak/raniji ručak ...
više...
Računajte i onu nevidljivu mast sadržanu u kobasicama, pašteti, svinjskom mesu, čokoladi itd. Masti su korisne i potrebne 19.10.2016. 19:04
Masti su korisne i potrebne
Masti imaju značajnu funkciju u prenošenju vitamina koji su topivi u mastima. ...
više...
Poslušajte svoje tijelo! Ono vam ukazuje kada mu je dovoljno. Kako ostati vitka (vitak)? 03.10.2016. 11:50
Kako ostati vitka (vitak)?
Deset savjeta kako vitki ostaju vitkima! ...
više...
Podobna je kao zrnje za pripremanje obroka pri održavanju tjelesne težine Quinoa - biljka s andskih visina 23.09.2016. 08:50
Quinoa -  biljka s andskih visina
Kuhana kvinoa je ugodnog okusa (poput kuhanog ječma). ...
više...
Pripazite s količinom: čak i ako se odlučite za bezalkoholne koktele natući ćete kalorije Hawaiin cocktail
17.08.2016. 10:49
Hawaiin cocktail<br>
Muškarci se odlučuju za "jače" koktele s više vrsta alkohola, a žene zu kremastie i slatkaste koktele. ...
više...
Znate li odakle potječu majoneza, ketcup, toast sendvič, rizi-bizi, tabasco, curry, bečki odrezak... Porijeklo začina i specijaliteta 08.08.2016. 11:33
Porijeklo začina i specijaliteta
Naziv ketchup potječe iz istoimene malajske riječi koja u prijevodu znači umak od usoljene ribe, a što je prvobitno i bio. ...
više...

  Stranica 1 od 8
[1]  2 3 4 5 6 7 8