Rubac (marama) - lagano, šareno, živahno…
Veći rubac možete prebaciti preko jednog ramena, a ako vam postane hladno, možete ga obaviti i preko drugog. ...
Konjarstvo (konjički sport) u Srbiji
Tinejdžeri koji žele biti džokeji nesmiju, kada odrastu, premašiti 50-60 kilograma težine! ...


Anketa
NALAZITE SE U > Prehrana
Koju temperaturu treba imati posluženo vino i uz koje jelo Koje vino uz koje jelo 10.10.2017. 09:49
Koje vino uz koje jelo
više...
Narodna medicina rogač cijeni kao pomoć pri mučnini, proljevu i povraćanju posebno kod male djece i trudnica Rogač – kruh svetog Ivana 29.09.2017. 13:10
Rogač – kruh svetog Ivana
Po sastavu je mnogo prihvatljivija namirnica od čokolade, pogotovo dijabetičarima, alergičarima na čokoladu, osoba koje imaju problem s teži ...
više...
Uživati u vinu može samo onaj tko zna do krajnosti iskoristiti osjetljivosti usne i nosne šupljine. Najbolja vina dolaze iz Dalmacije! 11.05.2017. 09:05
Najbolja vina dolaze iz Dalmacije!
Carsko vino - izborna berba čuvenog vina Postup jedino je predikatno vino iz Dalmacije. ...
više...
Ako volite masne stvari kobasice su pravi izbor za roštilj Razumijete li se u kobasice? 10.05.2017. 13:07
Razumijete li se u kobasice?
Konja gotovo i da nema, ali mesara za konje još uvijek ima. ...
više...
Čep od pluta zahvaljujući poroznosti polagano propušta zrak i time poboljšava zrenje vina... Pluto ili ne pitanje je sad 14.02.2017. 14:11
Pluto ili ne pitanje je sad
Recimo zbogom prošlosti i okrenimo se budućnosti te koristimo alternativne čepove za dobrobit vina. ...
više...
Kriške karambole su izvanredno sredstvo za čišćenje predmeta od mesinga. Voće - ono što niste znali 02.12.2016. 16:03
Voće - ono što niste znali
Čips od banana sadrži kalcij, željezni natrij, magnezij, kalij i vitamin A. ...
više...
Kajmak je moguće koristiti kao zamjenu za masnoće poput ulja i masti za pripremu čorbi, raznih umaka i drugih jela. Kajmak 13.11.2016. 22:15
Kajmak
Kajmak može biti blažeg ili oštrijeg okusa, odnosno više ili manje slan. ...
više...
Znate li koji je najskuplji vintage šampanjac? Označavanje šampanjca
26.10.2016. 20:07
Označavanje šampanjca<br>
Sec se često nudi na zabavama ili uz zajutrak/raniji ručak ...
više...
Računajte i onu nevidljivu mast sadržanu u kobasicama, pašteti, svinjskom mesu, čokoladi itd. Masti su korisne i potrebne 19.10.2016. 19:04
Masti su korisne i potrebne
Masti imaju značajnu funkciju u prenošenju vitamina koji su topivi u mastima. ...
više...

  Stranica 1 od 9
[1]  2 3 4 5 6 7 8 9