Rubac (marama) - lagano, šareno, živahno…
Veći rubac možete prebaciti preko jednog ramena, a ako vam postane hladno, možete ga obaviti i preko drugog. ...
Konjarstvo (konjički sport) u Srbiji
Tinejdžeri koji žele biti džokeji nesmiju, kada odrastu, premašiti 50-60 kilograma težine! ...


Anketa
NALAZITE SE U > Recepti
Ribu nakon otvaranja što manje prati (najbolje nikako, samo je obrisati upijajućom krpom) Baranjska salata 27.09.2017. 18:21
Baranjska salata
Uvijek je ukusnija riba iz tekućih voda (jer ne vonja na mulj), šaran ljuskaš (divljak) manje je mastan. ...
više...
Ostale kombinacije: Džem od jabuka i krušaka ili jabuka s divljim plodovima Džem od jabuka i cvjetova lavande 06.09.2017. 08:37
Džem od jabuka i cvjetova lavande
više...
1 obrok sadrži: 550 Kcal ili 2300 Kjoula Drobljenac od mlaćenice 05.09.2017. 16:53
Drobljenac od mlaćenice
Drobljenac ("šmaren") na drugačiji način. ...
više...
U 30 minuta odličan zdrav obrok Integralni drobljenac s pekmezom od šljiva 02.09.2017. 15:43
Integralni drobljenac s pekmezom od šljiva
više...
U nekim zemljama jede je se kao sastojak slanih salata, a često s pršutom kao ukusno predjelo Salata od dinje 05.08.2017. 11:16
Salata od dinje
Ovu ljekovitu povrtnu kulturu boje sunca slatkog okusa teško je zamisliti kao povrće ...
više...
Odlično se slaže s hladnim pečenjem i uz jela jadranske i sredozemne kuhinje Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom 20.06.2017. 09:26
Žele od rajčica i jabuka s bosiljkom
više...
Važno je pobrati orahe oko Ivanja (24. lipnja) budući da u tada posjeduju "zrelost za likere" Klasični liker od oraha 09.06.2017. 06:31
Klasični liker od oraha
Budući da orasi imaju jaku boju, preporučuje se raditi s gumenim rukavicama. ...
više...
Uz pomoć malog ABC-ukuhavanja brzo ćete se snaći u carstvu ukuhanog voća i ušećerene zimnice Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom 08.06.2017. 08:53
Pekmez od trešanja i ogrozda s alkoholom
S odabranim sastojcima, malo vještine u tom poslu i pravim lukavštinama to će sigurno uspjeti. ...
više...

  Stranica 1 od 6
[1]  2 3 4 5 6