Hrvatska je po broju hotelskih kreveta na dnu Europe
Grčka i Španjolska imaju više od 70% hotelskih ležaja u ponudi smještaja. ...
Roboti koji brinu o nama
Kada je robot sposoban je razgovarati i nastupiti s govorom i odgovarati na razne upite. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Nježni listići korabice su neizrecivo zdravi Krem juha od korabice s okruglicama od lososa 05.07.2018. 09:02
Krem juha od korabice s okruglicama od lososa
Hranjiva vrijednost po obroku: 282 kcal; 1.197 kJ; masnoća 16,6 g; ugljikohidrata 17 g; BE 1,3; kolesterola 117 mg ...
više...
Karipski ledeni san Karamelizirani parfe od limete 03.07.2018. 11:24
Karamelizirani parfe od limete
Kiselkasta limeta i slatki mango u uzbudljivoj naizmjeničnoj igri okusa. ...
više...
Pripremljeno se može nekoliko dana čuvati u hladnjaku Plata predjela s punjenim povrćem 12.06.2018. 11:45
Plata predjela s punjenim povrćem
U pravom turskom domaćinstvu je ovaj pripravak s patlidžanima uvijek unaprijed pripremljen. ...
više...
Klasično pečenje s crvenim lukom predstavlja najsvjetliju točku kuhinje Goveđi odresci s lukom 08.06.2018. 13:37
Goveđi odresci s lukom
Hranjiva vrijednost po obroku: 406 kcal; 4,3 g bjelančevina; 21 g masnoće; 10 g ugljikohidrata; 0,1 jedinica (BE); 126 g kolesterola ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina 05.06.2018. 09:23
Knedlice od jabuka u želeu od crnog vina
U zelenilu i tišini Gračana, podsljemenskog dijela Zagreba, pod krovovima Starog Puntijara, restorana s gotovo 200 godina dugom tradicijom p ...
više...
Recept koji će vas oduševiti Morski plodovi na tanjuru 11.05.2018. 15:45
Morski plodovi na tanjuru
Oblikovati pljeskavice i ćevapčiće, uvaljati ih u krušne mrvice i peći na vrućem ulju ili roštilju. ...
više...
Recept restorana Stari Puntijar, Zagreb Teleća ragu juha 09.05.2018. 13:00
Teleća ragu juha
U zagrebačkoj kuhinji se velika pozornost kod pripreme jela pridavala začinima poput papra, šafrana, muškatnog oraščića, đumbira, limuna i d ...
više...
Recept za četiri obroka Hladna juha od špinata 26.04.2018. 12:52
Hladna juha od špinata
Hranjiva vrijednost po obroku: 350 kcal; 6,7 g bjelančevina; 31 g masnoće; 12 g ugljikohidrata; 0,9 BE; 105 mg kolesterola ...
više...
Najbolje ga je čuvati u staklenim pivskim bocama Kvalitetan sok od rajčice 25.04.2018. 18:43
Kvalitetan sok od rajčice
Rajčica pirjana s kožicom gradi pektin koji omogućava bolju iskoristivost minerala i bio flavonoida. ...
više...
Odrezak sa začinima Ramstek s gljivama 08.04.2018. 08:47
Ramstek s gljivama
Po osobi približno 430 kcal (1800 kJ). ...
više...
Goranski nadjev koji pripremaju najčešće za uskršnji blagdan Budl - goranski nadjev 06.04.2018. 09:27
Budl - goranski nadjev
Ohlađenu kobasicu izrezati na ploške i poslužiti uz kuhanu šunku, kuhana jaja i druga uskršnja jela. ...
više...
Šparoge, četri jaja, tvrdi sir, sol i papar - gotovo Omlet sa šparogama 04.04.2018. 05:46
Ova proljetna povrtnica je vrlo ukusna i izuzetno ljekovita biljka. ...
više...
Recept restorana Stari puntijar, Zagreb Pašteta od divljači 02.04.2018. 15:16
Pašteta od divljači
više...
Đumbir koristi kao začin za slatka, ali i za pikantna jela, za ribu, povrće i jela od mesa Flambirana krema od đumbira 02.04.2018. 13:43
Flambirana krema od đumbira
Kad je gomolj pun i sočan i njegova se kora boje pijeska svilenkasto sjaji. ...
više...
Za one koji brinu o zdravlju (podaci) Nabujak od crnog korijena 28.02.2018. 09:49
Nabujak od crnog korijena
više...
Dijeta (i za dijabetičare) ne znači odricanje od svih ukusnih jela Povrće u hladetini (drhtalici, aspiku) 24.02.2018. 07:38
Povrće u hladetini (drhtalici, aspiku)
Tko je rekao da je nemoguće skuhati za jednu osobu? ...
više...
Jelo bez kolesterola Salata od kiselog kupusa 20.02.2018. 12:18
Salata od kiselog kupusa
Recept s navedenim vrijednostima za one koji brinu o zdravlju! ...
više...
Tijesto je gotovo kada se prestane lijepiti za ruke i dasku i počnu se praviti mjehuri Jednostavne pokladnice (krafne)
07.02.2018. 14:35
Jednostavne pokladnice (krafne)<br>
Kvasac pripremite unaprijed tako da razmrvljeni kvasac umijesite s malo brašna, dodate mlako mlijeko i ostavite da se diže. ...
više...
Putovima slavonskih jela Jelice Černi Okruglice od štuke u kopar umaku 06.02.2018. 12:26
Okruglice od štuke u kopar umaku
više...

  Stranica 1 od 8
[1]  2 3 4 5 6 7 8