Rubac (marama) - lagano, šareno, živahno…
Veći rubac možete prebaciti preko jednog ramena, a ako vam postane hladno, možete ga obaviti i preko drugog. ...
Konjarstvo (konjički sport) u Srbiji
Tinejdžeri koji žele biti džokeji nesmiju, kada odrastu, premašiti 50-60 kilograma težine! ...


Anketa
D-Marin u Hrvatsku dovodi Melges regate Europske lige i Europskog prvenstva
Objavljeno: 06.06.2017. 10:17  
Regata u klasi Melges 20 od 9. do 11. lipnja u zadarskom akvatoriju

D-Marin ove godine u Hrvatsku prvi puta dovodi atraktivne regate Europskog prvenstva i Europske lige u klasama Melges 20 i Melges 32. D-Marin Dalmacija domaćin je regate Europske lige u klasi Melges 20, koja će se održati od 9. do 11. lipnja u zadarskom akvatoriju. Među 32 prijavljena broda nalaze se natjecatelji iz Italije, Njemačke, Monaka, Švicarske, Rusije, Češke, Poljske, ali i Australije, Japana i Južnoafričke Republike.

 

„Organizacijom Melges regata D-Marin marine ušle su u klub najprestižnijih svjetskih odredišta za jedriličare i radi toga smo izuzetno ponosni. Dolazak regata Europske lige i Europskog prvenstva u čak dvije klase potvrda je kakvoću naše opremljenosti i usluga koje pružamo u marinama. Još jednom smo pokazali da Hrvatska ima velike mogućnosti u nautičkom turizmu koji sve više prepoznaju organizatori istaknutih svjetskih natjecanja“, istaknuo je Božidar Duka, regionalni direktor D-Marin.

 

Nakon Europske lige, Melges regate nastavljaju se u Šibeniku, utrkama Europskog prvenstva u klasi Melges 20 od 12. do 15. srpnja te u klasi Melges 32 od 20. do 22. srpnja 2017. Domaćin ovih regata bit će marina D-Marin Mandalina, a utrke će se održavati u vodama oko Zlarina.

  isprintaj članak