Francuske riječi koje često koristimo
Znate li da su i plafon, karniša, frizer, sos također francuske riječi? ...
Ekstravagantni policijski automobili
Pokušaj bijega vozača bio bi beskoristan: RS-Chevy nije opremljen samo s 5.7 litarskim motorom nego i sa skrivenim oružjem. Zahvaljujući ubrizgavaču plina Super ...
Facebook i Google maps najviše troše bateriju mobitela
Wheater Chanel i Google maps koji stalno rade u pozadini i pravi su gutači energije. ...


Anketa
NALAZITE SE U > Vijesti
"Zlatni" Valamar Dubrovnik President, Valamar Lacroma Dubrovnik i Valamar Argosy među TOP 100 Family Hotela
Objavljeno: 08.06.2017. 09:31  
Tri dubrovačka hotela Valamar Rivijere dobitnici nagrade "Loved by Guests"
Tri dubrovačka hotela Valamar Rivijere dobitnici nagrade

Ivica Sabljic, Belinda Bozanja, Matko Maric i Vlaho Sabljic


Čak tri dubrovačka hotela u vlasništvu Valamar Rivijere ponosni su vlasnici međunarodne nagrade „Loved by Guests Awards 2017” koje dodjeljuje tvrtka Hotels.com. Da se ne radi o „samo još jednoj od nagrada" svjedoči to što se nagrade "Loved by Guests" temelje na napisanim provjerenim i stvarnim mišljenjima gostiju koji su boravili u hotelima, koje kasnije analiziraju turistički stručnjaci. Valamar Dubrovnik President s visokom je ocjenom 4,7 još jednom potvrdio izvrsnost usluge koju pruža te se "okitio" zlatnom nagradom, dok su se Valamar Lacroma Dubrovnik i Valamar Argosy Hotel smjestili među 100 najboljih obiteljskih hotela.

Predstavnice Expediae, Marija Vanselow i Nina Kleiner, u ime tvrtke Hotels.com uručile su nagrade direktorici hotela Valamar Argosy Belindi Božanji, direktoru hotela Valamar Dubrovnik President Matku Mariću te direktoru hotela Valamar Lacroma Dubrovnik Ivici Sabljiću i njegovom zamjeniku, Vlahu Sabljiću. "Osoblje hotela Valamar Dubrovnik President i ja osobno veoma smo počašćeni dobivanjem ovako značajnog priznanja. U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu te nam je izuzetno drago da su gosti prepoznali vrhunsku uslugu u našem hotelu. Ova nagrada bit će nam dodatni poticaj i obveza u stalnom podizanju kakvoće usluge i održavanju njezine visoke razine", izjavio je ovim povodom Matko Marić, direktor hotela Valamar Dubrovnik President.

 

 

 

  isprintaj članak