Naplata plastičnih vrećica
Nedavno je usvojena Direktive o plastici radi smanjenja broja plastičnih vrećica ...
HR Akademija – novi unaprijeđeni edukacijski program
HR Akademija – novi unaprijeđeni edukacijski program koji prati najnovije trendove upravljanja ljudskim potencijalima ...
Što kada se netko žali na vaše ponašanje

“Čak i u ratu moralna snaga je tri puta jača od tjelesne.” - izjavio je Napoleon. ...


Anketa
NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Streličarstvo se vraća u Poreč
Objavljeno: 12.06.2017. 18:53  
U Poreču 9. srpnja počinje Europski juniorski i kadetski kup u streličarstvu
U Poreču 9. srpnja počinje Europski juniorski i kadetski kup u streličarstvu

U Poreču 9. srpnja počinje Europski juniorski i kadetski kup u streličarstvu na kojem će sudjelovati preko 310 streličara iz više od 30 zemalja, uz sedamdesetak pratećih osoba – naglašeno je to na konferenciji za medije održanoj u hotelu Laguna Parentium.

Darko Uidl, predsjednik Hrvatskog streličarskog saveza te predsjednik Organizacijskog odbora Europskog juniorskog kupa istaknuo je kako je za njega ovaj događaj iznimno bitan jer se ovim natjecanjem streličarstvo vraća u Poreč. Istaknuo je veliku želju Hrvatskog streličarskog saveza za otvorenjem trening centra upravo u Poreču, posebice za sportaše streličare iz skandinavskih zemalja te ponovno domaćinstvo svjetskog kupa, s obzirom na odličan geostrateški položaj Hrvatske i uvjete koje im osigurava Poreč.acije istaknula je kako su najbolji hrvatski streličari – kadeti i juniori – u potpunosti spremni za ovo natjecanje, a natječu se u disciplinama zakrivljeni i složeni luk.

 

  isprintaj članak