Magarac
U oba Zavjeta magarca se spominje čak 173 puta. ...
Batman u Turskoj
Turisti ne odole slikati se. ...
Nevjerojatni zakoni o seksu
Prevarena žena smije ubiti svoga supruga, ali isključivo golim rukama. ...
Anketa


Osigurano 300 besplatnih kostima za natjecatelje
Objavljeno: 16.12.2017. 07:53  
Utrka Djedova Božićnjaka (Mrazeva) u Rijeci, 23. prosinca
Utrka Djedova Božićnjaka (Mrazeva) u Rijeci, 23. prosinca

Utrka u Zagrebu

 

U Rijeci će se u subotu, 23. Prosinca održati velika Utrka Djedova Božićnjaka, koja vodi kroz Riječki tunel i donosi niz iznenađenja za sve uzraste!

Tako će oni najbrži, moći dobiti i besplatno odijelo Djeda Božićnjaka, jer su ovogodišnji organizatori, Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke i agencija Organizatori bez granica već osigurali 300 besplatnih kostima za natjecatelje. Svi koji se žele pridružiti utrci, dakako, mogu doći i u svojim kostimima ili odjenuti prigodne božićne kape, jer obavezno pravilo oblačenja za sve natjecatelje je božićnog stila, te je potrebno bar odjenuti kapicu Djeda Božićnjaka.

Iščekivana Utrka Djedova Božićnjaka započet će točno u podne kao sastavni je dio ovogodišnje manifestacije Adventa u Rijeci. Osnovni cilj utrke je, po uzoru na sve sliče utrke koje se tradicionalno održavaju diljem svijeta, poticanje zdravog načina života, odnosno važnosti pješačenja i trčanja. U ovoj utrci mogu sudjelovati svi uzrasti I nije uopće bitno tko će prvi doći na cilj. Važno je sudjelovati I u duhu zajedništva proći zadani put od nekih kilometar i pol. Uz profesionalne trkače, mogu se uključiti i svi oni koji se bave nekim oblikom rekreacije, pješačenjem, brzim hodanjem i sl.

Do sada je prije riječke utrke, Utrka Djedova Božićnjaka održana tri puta: prva 2014.godine u Zagrebu, te sljedeće dvije u Zadru. Prijave za utrku se zaprima do 20. prosinca a isto tako i rezervacije najbržih građana za 300 odijela – na e mail: silvije@organizatori.hr! Odijela se inače oblači na postojeću odjeću, naglašavaju organizatori.

  isprintaj članak