Magarac
U oba Zavjeta magarca se spominje čak 173 puta. ...
Batman u Turskoj
Turisti ne odole slikati se. ...
Nevjerojatni zakoni o seksu
Prevarena žena smije ubiti svoga supruga, ali isključivo golim rukama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Drugo izdanje najvećeg open-air festivala u Zagrebu posvećenog glazbi i pivu
Objavljeno: 12.05.2018. 15:51  
Zagreb Beer Festu od 17. do 20. svibnja u Zagrebu
Zagreb Beer Festu od 17. do 20. svibnja u Zagrebu

Drugo izdanje najvećeg open-air festivala u Zagrebu posvećenog glazbi i pivu održat će se od 17. do 20. svibnja ove godine na Trgu Francuske Republike/Parku dr. Franje Tuđmana.

Na Zagreb Beer Festu će nastupati Irena Žilić, Porto Morto, Vojko Vrućina, Slow Motion Suicide, Drvored, Mnogi Drugi, The Miceks, Ischariotzcky i Peglica i Komandos, te Pips, Chips & Videoclips, Let 3, Fischer-Z, Nipplepeople, Kandžija i Gole žene i Bojana Vunturišević.

Zagreb Beer Fest ovogodišnjim program dokazuje kako na velikim glazbenim festivalima ima mjesta za nadolazeće mlade snage iz Hrvatske i regije. Spoj iskusnih i na široko popularnih bendova s mladim kvalitetnim kolegama čije vrijeme tek dolazi je izvrsna prilika za druženje na otvorenom uz odlične koncerte, mnoštvo domaćih i stranih pivskih stilova te dvostruko veći prostor za ponudu hrtane. Sadržaj je to koji će sigurno zadovoljiti sve glazbeno-pivsko-gurmanske želje.

Ovogodišnji festival produljen je s tri na četiri dana. Prošle godine ga je posjetilo 30.000 ljudi, a ove godine se očekuje kako će tijekom četiri dana festival posjetiti 50.000 ljudi.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

  isprintaj članak