NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Božićna tržnica nudi zabavu, poslastice, rukotvorine i sezonsku zabavu
Objavljeno: 28.11.2017. 10:06  
Zimsko čudo u Zračnoj luci u Münchenu
Zimsko čudo u Zračnoj luci u Münchenu

Ovogodišnje izdanje sve popularnijeg Božićnog sajma otvoreno je na trgu München Airport Center (MAC). Veliki prostori između terminala pretvoreni su u zimsku bajku. Posjetitelji mogu prošetati između više od 40 štandova koji nude sezonsku hranu i osvježenje, lokalne rukotvorine i jedinstvene poklone kao jedne od ideja. I u središtu tržnice je trajno osvjetljenje: 600 četvornih metara klizališta, gdje posjetitelji mogu klizati ili iskušati svoje vještine u Eisstockschiessen - tradicionalnoj bavarskoj verziji curlinga. Klizanje je besplatno, a najam klizaljki je dostupan po nominalnoj naknadi.

Zabava će uključivati pozornicu s različitim lzbivanjima. Od utorka do nedjelje s početkom u 18 sati, glazbenici će doći na pozornicu kako bi oživjeli svečanost. Četvrtkom, s početkom u 18 sati, DJ Rinkside kreira disko ozračje za klizače s najnovijim hitovima i starim miljenicima.

Svake srijede ističe se posebni program za djecu: s početkom u 16 sati mogu vidjeti čarobne predstave bajki i čarobne emisije. Naravno da će Sveti Nikola osobno padati 6. prosinca, a 17. prosinca dijete u obliku Isusa posjetiti će MAC Forum.

Tržnica će biti otvorena svakodnevno od 11 do 21 sat do 30. prosinca, a petkom i subotom štandovi s hranom i pićem biti će otvoreni malo duže, do 22 sata. Na Badnjak će božićna zimska tržnica zatvoriti svoja vrata u 17 sati.

Više informacija na: https://www.munich-airport.com/2017-christmas-and-winter-market-til-december-30th-2736169.

  isprintaj članak