Francuske riječi koje često koristimo
Znate li da su i plafon, karniša, frizer, sos također francuske riječi? ...
Ekstravagantni policijski automobili
Pokušaj bijega vozača bio bi beskoristan: RS-Chevy nije opremljen samo s 5.7 litarskim motorom nego i sa skrivenim oružjem. Zahvaljujući ubrizgavaču plina Super ...
Facebook i Google maps najviše troše bateriju mobitela
Wheater Chanel i Google maps koji stalno rade u pozadini i pravi su gutači energije. ...


Anketa
NALAZITE SE U > Vijesti
Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles
Objavljeno: 19.12.2017. 22:11  
Zračna luka Franjo Tuđman prvi put u povijesti zabilježila tri milijuna putnika
Zračna luka Franjo Tuđman prvi put u povijesti zabilježila tri milijuna putnika

U poslovanju Zračne luke Franjo Tuđman 2017. godina ostat će zabilježena po rekordnim rezultatima u prometu, jer je prvi put u povijesti zabilježen tromilijunti putnik. Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles.

Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je prigodnom svečanošću i glazbenim iznenađenjem u izvedbi kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije u prostoru za registraciju, razveselivši tako i brojne druge putnike koji su se zatekli u zračnoj luci.

Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. čestitao je sretnom putniku i uručio prigodni dar – poklon bon u vrijednosti 200 eura iskoristiv u Aelia Duty Free Shopu u Zračnoj luci Franjo Tuđman.

Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jedno europsko odredište po izboru putnika, koje je uručio Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga.

  isprintaj članak