Roboti koji brinu o nama
Kada je robot sposoban je razgovarati i nastupiti s govorom i odgovarati na razne upite. ...
Korijeni europskog kršćanstva
Kršćanski pisci crkvene povijesti pridonijeli da se o caru Galeriju stvori loša slika, a njegov edikt prekrije zaborav! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles
Objavljeno: 19.12.2017. 22:11  
Zračna luka Franjo Tuđman prvi put u povijesti zabilježila tri milijuna putnika
Zračna luka Franjo Tuđman prvi put u povijesti zabilježila tri milijuna putnika

U poslovanju Zračne luke Franjo Tuđman 2017. godina ostat će zabilježena po rekordnim rezultatima u prometu, jer je prvi put u povijesti zabilježen tromilijunti putnik. Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles.

Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je prigodnom svečanošću i glazbenim iznenađenjem u izvedbi kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije u prostoru za registraciju, razveselivši tako i brojne druge putnike koji su se zatekli u zračnoj luci.

Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. čestitao je sretnom putniku i uručio prigodni dar – poklon bon u vrijednosti 200 eura iskoristiv u Aelia Duty Free Shopu u Zračnoj luci Franjo Tuđman.

Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jedno europsko odredište po izboru putnika, koje je uručio Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga.

  isprintaj članak