Kruh
Za Abrahama Židovi još nisu znali peći u kiselo umiješani kruh, ali ga već Mosije spominje u svom zakonodavstvu. ...
Dio kuhinja snižen za 40% i još nude 20% u Lesnini XXXL
Dio ponude kuhinja trenutačno je sniženo čak 40%, a moguće je ostvariti i dodatnih 20% popusta. ...
Janjetina za prste polizati!
Otkrivamo tajne kakve ni bake ne znaju ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Lepršav ljetni twistu u retro stilu
Objavljeno: 19.06.2019. 09:50  
„Najbolje godine“ grupe Forum
„Najbolje godine“ grupe Forum

Proslavljena zadarska grupa „Forum" objavila je novi singl „Najbolje godine". Samo nekoliko dana nakon što je singl objavljen, mnogi već pjevuše ovaj ljetni hit koji mami osmjeh na lice. Glazbu i tekst potpisuje Vedran Gavrić kao i aranžman uz Lea Škaru, dok je za vokalni aranžman zaslužan Rikardo Perković koji je i glavni vokal na ovom singlu. 

Riječ je o lepršavom ljetnom twistu u retro stilu. Stilska poveznica s pjesmom Nene Belana „Samo me ljubi" s kojim su nastupili na prošlogodišnjem Šibenskom festivalu te kući ponijeli nagradu za najbolju izvedbu. Redateljsku palicu video spota i ovoga je puta preuzeo Igor Goić koji je režirao spotove grupe Forum za dva singla koja su prethodila ovome. Snimljen je kampu Šimuni u Novalji i u klubu Saturnus u TN Zaton u Zatonu. Kadrovi obiluju prepoznatljivim jadranskim motivima i plesnom koreografijom mladog plesnog para Josipom Štulić i Marinom Lemićem. 

Kroz godine, mijenjali su se članovi grupe, uz nezamjenjive Pekotu i Perkovića, bubnjar Hrvoje Perić je tu od 1995. godine, a Ivan Županović je od 2005. godine. Ostali članovi su Boris Ivanov na basu, Klaudio Krizman na gitari te Vedran Supičić na klavijaturama.  

  isprintaj članak