Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Lepršav ljetni twistu u retro stilu
Objavljeno: 19.06.2019. 09:50  
„Najbolje godine“ grupe Forum
„Najbolje godine“ grupe Forum

Proslavljena zadarska grupa „Forum" objavila je novi singl „Najbolje godine". Samo nekoliko dana nakon što je singl objavljen, mnogi već pjevuše ovaj ljetni hit koji mami osmjeh na lice. Glazbu i tekst potpisuje Vedran Gavrić kao i aranžman uz Lea Škaru, dok je za vokalni aranžman zaslužan Rikardo Perković koji je i glavni vokal na ovom singlu. 

Riječ je o lepršavom ljetnom twistu u retro stilu. Stilska poveznica s pjesmom Nene Belana „Samo me ljubi" s kojim su nastupili na prošlogodišnjem Šibenskom festivalu te kući ponijeli nagradu za najbolju izvedbu. Redateljsku palicu video spota i ovoga je puta preuzeo Igor Goić koji je režirao spotove grupe Forum za dva singla koja su prethodila ovome. Snimljen je kampu Šimuni u Novalji i u klubu Saturnus u TN Zaton u Zatonu. Kadrovi obiluju prepoznatljivim jadranskim motivima i plesnom koreografijom mladog plesnog para Josipom Štulić i Marinom Lemićem. 

Kroz godine, mijenjali su se članovi grupe, uz nezamjenjive Pekotu i Perkovića, bubnjar Hrvoje Perić je tu od 1995. godine, a Ivan Županović je od 2005. godine. Ostali članovi su Boris Ivanov na basu, Klaudio Krizman na gitari te Vedran Supičić na klavijaturama.  

  isprintaj članak