Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) upozorava na prevare s korona virusom
WHO ističe da sve adrese WHO e-pošte završavaju s @ who.int. Slični pošiljatelji kao što su @ who.com, @ who.org ili @ who-safety.org nisu iz WHO-a. ...
Podstrek za bolju prehranu prilikom kupovine
Skrivene kalorijske zamke, masni zalogaji, zaslađena pića - supermarket je prepun nezdrave prehrane. Mnogi se potrošači pitaju: „Što još danas jesti sigurno?“ ...
Dubrovački hotel Kazbek prvi je hrvatski hotel koji se priključio svjetskoj cage-free inicijativi
Najveća politička kampanja za životinje iskorištavane u industriji hrane - europska građanska inicijativa Okončajmo doba kaveza čiji je krajnji cilj zabrana kav ...
Anketa


Velika završnica najposebnijeg dječjeg adventa u Hrvatskoj!
Objavljeno: 19.12.2018. 22:01  
„SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“
„SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“
  • „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru“

S jednog od mnogobrojnih koncerata, ŽOK Enna


Ovog vikenda jedinstvena adventska manifestacija za djecu „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru" ulazi u završnicu, s mnoštvom zanimljivosti i bogatim programom za najmlađe Vukovace!

 

„Tijekom vikenda nam ponovno dolaze mali prijatelji iz Osijeka i Okučana. U petak ćemo na Adventskom trgu podijeliti darove za djecu iz Vukovara, a nakon toga slijedi koncert Mie Dimšić. U subotu će u okviru akcije 'Vukovarski adventski kalendar dobrote' vukovarskim obiteljima s više djece biti poklonjena 24 okićena božićna drvca. Pokrovitelj HDS ZAMP osigurao je poklon bon u iznosu od 500 kuja za svaku obitelj za kupovinu igrački i darova", rekao nam je Aleksandar Kovačević, glavni producent i autor projekta  „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru".  

 

Bogat program ovog velikog finala dječjeg adventa „SVI zaJEDNO za radost Božića u Vukovaru", započet će več u četvrtak, 20. prosinca u 20 sati, kada će se u adventskom šatoru održati veliko sportsko druženje i proslava ženskog odbojkaškog kluba Enna iz Vukovara duge tradicije. Tom zgodom bit će predstavljeni i prigodni klupski kalendari u društvu više od stotinu sjajnih odbojkašica. 

 

U petak,  21. prosinca i subotu, 22. prosinca bit će Kutak Djeda Božićnjaka, u kojem će se tijekom oba dana, od 17 sati  moći družiti i fotografirati s Djedom Božićnjakom. 

 

U nedjelju, 23. prosinca, u 19, 30 sati bit će pušteno 500 lampiona s božićnim i novogodišnjim porukama kao „Nebo puno želja”.

 

Do 24. prosinca Gradski muzej Vukovar i Hrvatski dom Vukovar organiziraju žive jaslice u kojima sudjeluju djeca iz osnovnih i srednjih škola s područja Vukovara.

 

  isprintaj članak