Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Pannonian Challenge okupit će najbolje vozače BMX-a, inlinea i skateboarda te grupe i DJ-eve
Objavljeno: 27.11.2018. 16:29  
20 Pannonian Challenge od 5.-9. lipnja 2019. u Osijeku
20 Pannonian Challenge od 5.-9. lipnja 2019. u Osijeku

Pannonian Chalenge je nadrastao isključivo sportsku funkciju i postao privlačna turistička manifestacija koju svakako trebaju podržati Hrvatska turistička zajednica te turističke zajednice toga područja. 

Naime, u osječkom skateparku na lijevoj obali Drave, okupit će se od 5.-9. lipnja 2019. godine najbolji vozači BMX-a, inlinea i skateboarda, a za večernji dio zabave bit će zadužene najbolje glazbene grupe i DJ-ejevi koji će prisutne zabavljati do ranjih jutarnjih sati.

 

Osječki skatepark je najbolje opremljeni u jugoistočnoj Europi na kojem će svoja umijeća pokazati oko 300 vrhunskih sportaša, a posebnost je do sada najbogatiji nagradni fond.

 

Posebna zanimljivost je što su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova na predstojećim Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju. Tako će u Osijeku biti praćene vratolomije budućih olimpijaca!

 

Ekstremni, odnosno gradski (urbani) sport pripada u životni stil (lifestyle) sportove budući da se njime može baviti cijelu godinu.


  isprintaj članak