Vodikov peroksid u vašem domu
Vodikov peroksid ne služi samo za dezinfekciju ...
Vuk
Među životinjama je vuk omražen pa psi, medvjedi i lisice neće jesti vučje meso. ...
Anketa


Kao uvod u maskenbal u 13,30 sati počinje Ozaljska alka
Objavljeno: 04.02.2018. 10:48  
21. Ozaljski maskembal 11. veljače 2018. i gradu Ozlju
21. Ozaljski maskembal 11. veljače 2018. i gradu Ozlju

U organizaciji KUD „Katarina Zrinski“, ohranka UDVDR-a Zrinski i Frankopan te Grada Ozlja za 11. veljače 2018. pripremljen je tradicionalni 21. maskenbal u Ozlju, a najavljen je nastup više od 15 skupina.

Kao uvod u maskenbal u 13,30 sati počinje Ozaljska alka te natjecanju u povlačenju užeta na kojem sudjeluju i djecaiI odrasli.

Tradicionalni ozaljski maskenbal bit će održan na Trgu braće Radić u nedjelju, 11. veljače, s početkom u 15 sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija Turističjke zajednice garda Ozlja (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program.

Ovogodišnji meštri ceremonije su Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent, koji će dijeliti nagrade i zabaviti sve okupljene, a za besplatno grah varivo, kuhano vino i čaj zaslužni su članovi ozaljskog ogranka UDVDR-a.

Uz nastupe četiri vrtićke skupine i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja, nastupiti će i odrasli: Ozaljski fašuširi, Vrhovačke grinte, Vivodinske mačkare, mačkare KUD Ključ iz Trga i drugi.

 

Svi zainteresirani za sudjelovanje, dodatne informacije mogu dobiti u KUD Katarina Zrinski na telefon 091 50 11 091.

Iz Turističke zajednice grada Ozlja pozivaju sve zainteresirane izlagače (obrti i OPG-ovi) za predstavljanje svojih proizvoda na maskenbalu da im se jave.

 

  isprintaj članak