Odjeća za pustolovna putovanja
Prirodna vlakna poput svile i vune, koliko god mislili da su otporna, neće izdržati pustolovna putovanja. ...
Pospremanje u svrhu zdravlja
Ovi kišoviti jesenski dani, kada nam se ne izlazi na dosadnu jesenku kišu, najbolji su za čišćenje od stvari koje obično zanemarujemo. ...
Prigodna poštanska marka “350 godina Sveučilišta u Zagrebu”
Od 1874. ukupno je više od pola milijuna studenata završilo studij na Sveučilištu u Zagrebu, a danas je po veličini među 15 najvećih sveučilišta u Europi. ...
Anketa


Kao uvod u maskenbal u 13,30 sati počinje Ozaljska alka
Objavljeno: 04.02.2018. 10:48  
21. Ozaljski maskembal 11. veljače 2018. i gradu Ozlju
21. Ozaljski maskembal 11. veljače 2018. i gradu Ozlju

U organizaciji KUD „Katarina Zrinski“, ohranka UDVDR-a Zrinski i Frankopan te Grada Ozlja za 11. veljače 2018. pripremljen je tradicionalni 21. maskenbal u Ozlju, a najavljen je nastup više od 15 skupina.

Kao uvod u maskenbal u 13,30 sati počinje Ozaljska alka te natjecanju u povlačenju užeta na kojem sudjeluju i djecaiI odrasli.

Tradicionalni ozaljski maskenbal bit će održan na Trgu braće Radić u nedjelju, 11. veljače, s početkom u 15 sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija Turističjke zajednice garda Ozlja (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program.

Ovogodišnji meštri ceremonije su Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent, koji će dijeliti nagrade i zabaviti sve okupljene, a za besplatno grah varivo, kuhano vino i čaj zaslužni su članovi ozaljskog ogranka UDVDR-a.

Uz nastupe četiri vrtićke skupine i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja, nastupiti će i odrasli: Ozaljski fašuširi, Vrhovačke grinte, Vivodinske mačkare, mačkare KUD Ključ iz Trga i drugi.

 

Svi zainteresirani za sudjelovanje, dodatne informacije mogu dobiti u KUD Katarina Zrinski na telefon 091 50 11 091.

Iz Turističke zajednice grada Ozlja pozivaju sve zainteresirane izlagače (obrti i OPG-ovi) za predstavljanje svojih proizvoda na maskenbalu da im se jave.

 

  isprintaj članak