Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


Maraton, polumaraton i utrka za građane
Objavljeno: 12.10.2018. 21:12  
27. Zagrebački maraton u nedjelju, 14. listopada
27. Zagrebački maraton u nedjelju, 14. listopada

U nedjelju od 10 do 15 sati bit će održan 27. Zagrebački maraton u udaljenosti od maraton: 42,195 km i od 21,098  kilometra za polumaratron, a u organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza. Utrci može pristupiti čak tri tisuće trkača!

 

Sudionici će trčati ulicama u središtu i širem središtu Zagreba. Početak i kraj trke je na Trgu bana Jelačića. Pravac trke ummaratonu je Trga ban Jelačića –Jurišićeva ulica-Draškovićeva ul.-Vlaška ulica-Maksimirska ul.-Avenija Dubrava- okret na križanju Av.Dubrava I Druge Poljanice – Av.Dubrava-Maksimirska ul.-Vlaška ul.-Draškovićeva ul.-Jurišićeva ul. Trg bana Jelačića –Ilica- okret na križanju Ilice i Selske ulice Ilica –Trg bana Jelačića – cilj.

Polumaraton se trči jedan krug.

Maraton se trči dva kruga.

 

 

Utrka građana u dužini od 5 km

Trči se ulicama u središtu Zagreba bez uspona i zavoja sa samo jednim okretom. Polazak i cilj je na Trgu bana Jelačića. Promet je u potpunosti obustavljen, staza je pod nadzorom redara i policije.

Početak je na Trgu bana Jelačića – Jurišićeva ulica-Draškovićeva ul.-Vlaška ulica-Maksimirska ul- okret je na križanju Maksimirske ulice i Čikoševe ulice- Maksimirska ul.-Vlaška ul.- Trg Europe- Ul. Augusta Cesarca- cilj.

  isprintaj članak