Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
U kultnom riječkom klubu Palach tri dana mnoštvo glazbe, druženje generacija, zanimljive izložbe, odličan natjecateljski program uz bogate nagrade
Objavljeno: 02.12.2016. 15:33  
38. Ri Rock Festival 9. i 10. prosinca 2016. godine u Rijeci
38. Ri Rock Festival 9. i 10. prosinca 2016. godine u Rijeci

Jedan od najdugovječnijih demo festivala, Ri Rock Festival, otvorit će svoja vrata po trideset i osmi put u kultnom riječkom klubu Palach. Kroz tri dana festival donosi mnoštvo glazbe, druženje generacija, zanimljive suradnje, izložbe, odličan natjecateljski program uz bogate nagrade te nastupe poznatih gostujućih bendova Cold Snap, Monox, Mašinko i The Shaiones.


Program

Dan 1: 8.12.2016.

Koncert za „dan Riječkog rocka“- Udruga LP Rock

Dan 2: 9.12.2016.

Izložba „Koncertna fotografija“- autor Darko Rajić

1.natjecateljska večer- 5 natjecateljskih bendova i 2 gostujuća benda-THE SHAIONES i MAŠINKO

Dan 3: 10.12.2016.

2.natjecateljska večer-5 natjecateljskih bendova i 2 gostujuća benda-COLD SNAP i MONOX

Proglašenje pobjednika 38.Ri Rock Festivala

 

Suradnja

Nastavljaju suradnju Udruge Ri Rock i Rijeka Tattoo Expoa kroz humanitarnu akciju u kojoj će prikupljati dobrovoljne priloge za dvije obitelji iz Kostrene čija djeca boluju od cerebralne paralize na promotivnom štandu Udruge Ri Rock Od 1.-9. prosinca 2016. na Jadranskom trgu te na samom festivalu 9. i 10.12.2016. u OKC Palach. Ri Rock će i dio sredstava zarađenih od prodaje karata pokloniti za navedenu akciju. Mole sve koji su u mogućnosti da pridonesu i podrže ovu hvalevrijednu akciju.

Također će nastaviti i suradnja s Udrugom LP ROCK koji će u četvrtak 8.12.2016. obilježiti Dan riječkog rocka nastupom raznih bendova na prvom danu festivala. Spojem različitih generacija još će se jednom ukazati na važnost rock naslijeđa u Gradu Rijeci.

Osim glazbenog programa, festival će u petak i subotu (9 i 10.12.) ugostiti izložbu "Koncertna fotografija" autora Darka Rajića, aktivnog pripadnika pulske alternativne i metal scene.

 

Ulaznice za ovogodišnji Ri Rock Festival mogu se nabaviti u predprodaji na Ri Rock Štandu koji će se nalaziti na riječkom Korzu od 1. do 09. prosinca 2016. Cijena ulaznice za prvi i drugi dan festivala iznositi će 25,00 kn u pretprodaji te  35,00 kn na dan festivala. Cijena za festivalsku kartu iznositi će 40,00 kn u pretprodaji te 50,00kn na dan festivala. U ponudi će se naći i dobro poznati Ri Rock Paket koji stoji 99,00 kn, a sadrži Ri Rock majicu, plakat, te ulaznicu za drugi i treći dan.

 

  isprintaj članak