Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Projekti u kojima se ostvaruje kvalitetna briga i omogućuje duži boravak i stanovanje umirovljenika
Objavljeno: 05.07.2019. 10:44  
3. Investicijski forum zdravlja, sporta i turizma Jadranske regije 21. i 22. listopada 2019. u Zagrebu
3. Investicijski forum zdravlja, sporta i turizma Jadranske regije 21. i 22. listopada 2019. u Zagrebu

Sutinske toplice koje više ne rade


U organizaciji Medicinske grupe i regionalnih klastera zdravstvenog turizma 21. i 22. listopada 2019. održat će se u Zarebu 3. Investicijski forum zdravlja, sporta i turizma Jadranske regije. 

Zadatak Medicinske grupe i „Adriatic Health Tourism" platforme je da se kroz Investicijski forum, u razdoblju od pet do deset godina Jadranska regija učini prepoznatljivom i jakom u zdravstvenom turizmu, te da zauzme značajnije mjesto u zdravstveno-turističkom poslu koji, na svjetskoj razini, premašuje preko 150 milijardi dolara godišnje. 

Novi organizacijski koncept Investicijskog foruma potiče javne i privatne vlasnike projekata da ih na forumu predstave, a s druge strane osigurava se za ulagače u potpunosti pripremljeni projekti koje mogu upoznati na jednom mjestu. Također je velika pažnja posvećena sredstvima iz EU fondova jer se radi o bespovratnim sredstvima koja značajno pridonose isplativosti ulaganja. 

Forum je pokrenut s namjerom da se zainteresiranim ulagačima, međunarodnim i domaćim developerima predstavi u potpunosti pripremljene projekte s područja zdravstvenog turizma, zdravstva, sporta, medicinskog wellnessa, kao i projekti u kojima se ostvaruje kvalitetna briga i omogućuje duži boravak i stanovanje umirovljenika. 

Zdravstveni turizam je prepoznat kao mogući pokretač i najbrže rastući dio turističke industrije koji značajno utječe na ukupno gospodarstvo budući da su korisnici usluga zdravstvenog turizma po svim pokazateljima najveći turistički potrošači. Oni su ti koji ostaju prosječno dvostruko duže u odredištu ali su i korisnici cjelokupne ponude u odredištu. Osim toga korisnici putuju redovito i s pratnjom. 

 

  isprintaj članak