Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


3. Zagreb H-D Rally nudi odličnu, potpuno besplatnu, zabavu pod vedrim nebom zagrebačkog „mora“
Objavljeno: 22.05.2019. 13:52  
3. Zagreb Harley Davidson® Rally – Zagreb Harley Days od 31. svibnja do 2. lipnja. 2019. godine
3. Zagreb Harley Davidson® Rally – Zagreb Harley Days od 31. svibnja do 2. lipnja. 2019. godine

Udruga vlasnika Harley Davidson® motora, Pleter Chapter Croatia, kao najveća motoristička udruga u Hrvatskoj, sa sjedištem u Zagrebu koja djeluje i na međunarodnoj razini, treću godinu zaredom, u sklopu proslave Dana grada, organizira trodnevno okupljanje vlasnika i ljubitelja H-D motora u Zagrebu, na Jarunu, otok Trešnjevka, od 31. svibnja do 2. lipnja. 2019. 

Bogati program 3. Zagreb H-D Rallya gostima nudi odličnu, potpuno besplatnu, zabavu pod vedrim nebom zagrebačkog „mora". Otok Trešnjevka će u subotu popodne biti utočište svim ljubiteljima motora i željnim dobre zabave uz najbolje hrvatske rock, country i blues bendove: Second Hand Band, Country Strike, Super bake, Ballbreakers, Wanted5, Small House, Brown, Rockheads i Psihomodo pop. 

Privlačni Harley Davidson® motori, svih modela i godišta, protutnjat će Zagrebom u pokaznoj vožnji koja kreće s Jaruna u subotu, u 11,30 i prolazi središtem grada do Trga bana Jelačića gdje će se zadržati dva sata, s ciljem podrške koju Pleter Chapter Croatia već tradicionalno pruža zdravstveno-poučnim događanjima u organizaciji Udruge P.I.N.K.-life. Za strane goste organizirani su kratki turistički obilasci zagrebačkih znamenitosti dok će građani moći uživati u jedinstvenoj izložbi motora. 

Obavezan dio ovog okupljanja na Otoku Trešnjevka je svakako i bogata ponuda hrane i pića, izložba oldtimera, prisustvo raznih izlagača moto opreme i kožne galanterije, jahanje na mehaničkom biku i moto igre. 

Kao sinonimi za pustolovinu, slobodu i osobnost, Harley Davidson® i Jeep® će i ovom prilikom predstaviti svoju tradicionalnu, dugogodišnju suradnju. Na posebnom poligonu i u društvu najboljih instruktora hrvatskog zastupnika, od petka do nedjelje će biti moguće iskusiti jedinstveni doživljaj vožnje legendarnih, terenskih Jeep® modela. 

Sva sredstva prikupljena od dobrovoljnih priloga tijekom susreta namijenjena su podršci Centru za rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju u Sloboštini pa Pleter Chapter Croatia poziva sve bikerice i bikere, građanke i građane Zagreba da se pridruže i podrže dobrotvorni karakter ovog nezaboravnog vikenda. 

Tijekom održavanja 3. Zagreb H-D Rally-a ulaz motorima na područje jezera Jarun je dozvoljen i besplatan.

Ovaj međunarodni humanitarni susret ljubitelja Harley Davidson® motora, Pleter Chapter Croatia organiziran je s namjerom promicanja Zagreba i Hrvatske kao poželjnog motorističkog turističkog odredišta. Susret je, uvršten u kalendar svjetskog H.O.G. udruženja (Harley Owners Group) koji u svijetu ima preko milijun i dvjesto tisuća članova, najavljen kao Zagreb Harley Days, uz bok tradicionalnim europskim odredištima kao što su Prag (Češka), Hamburg (Njemačka), Avimore (Škotska), Garderen (Nizozemska), Killarney (Irska), Cascais (Portugal), Morzine Harley Days Francuska i drugi.  


  isprintaj članak