Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Novosti o bosanskim piramidama

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i dalje ostaje među najaktivnijim i najatraktivnijim svjetskim predavačima. ...
Anketa


Objavljena imena konjanika za 44. Trku na prstenac
Objavljeno: 13.08.2019. 18:29  
44. Trka na prstenac održat će se 18. kolovoza u 17 sati na trkalištu u Barbanu
44. Trka na prstenac održat će se 18. kolovoza u 17 sati na trkalištu u Barbanu

Dalibor Paus, predsjednik društva Trka na prstenac, Milio Grabrović, vođa konjanika i tajnik društva Trka na prstenac Aldo Osip najavili 44. Trku na prstenac.

„Kao i svake godine nastojimo brojnim posjetiteljima osigurati dobar i bogat popratni program, interesantan za sve generacije. Održat će se i gađanje glinenih golubova koje je nekada bilo dio tradicije i programa u Barbanu te smo ga ponovo uvrstiti u program. Svakako je potrebno naglasiti da vas za zabavu očekuju Mladen Grdović i Šajeta s bendom u subotu, a u nedjelju nakon Trke na prstenac nastupaju Crvena jabuka i Alen Vitasović s bendom. Bit će tu još puno zabave i uz Deana Bakića, Lighthouse Band, DJ-a Nikolu z Kukurini i Night Express bend.

Uz brojne goste, uzvanike i prijatelje Trke, bit će ovo vikend prepun događanja u kojem središnje mjesto zauzimaju Trka za viticu u subotu i Trka na prstenac u nedjelju. Obje trke počinju u 17 sati na barbanskom Gradišću"- istaknuo je načelnik Barbana Dalibor Paus.

Uz podršku i suradnju s Viteškim alkarskim društvom za ovu godinu će manifestacija biti bogatija za dodatnu tribinu s 260 sjedećih mjesta. 

Službeno otvorenje programa 44. Trke započinje podizanjem zastave u 20.30 sati u petak, 16. kolovoza. 

 

Vođa konjanika Grabrović predstavio je svih 16 konjanika koji su ove godine uspjeli proći kvalifikacije i ući u društvo odabranih. Njihove vještine možete pogledati u subotu i nedjelju, nadolazeći vikend. "Želio bih se zahvaliti svim konjanicima, Izvršnom odboru i svim članovima koji sudjeluju u organizaciji Trke na prstenac. Od 21 konjanika koliko ih se prijavilo, odabrano je njih 16 te vas sve pozivam da njihovu formu pogledate već sutra – u utorak, 13. kolovoza, na zadnjem treningu koji će se održati u Barbanu s početkom u 17 sati," najavio je Grabrović.

Ovogodišnjih 16 konjanika za obje trke jesu: Gvido Babić, Petar Benčić, Danijel Broskvar, Bruno Celija, Milio Grabrović, Andrej Kancelar, Kristijan Kancelar, Luka Kancelar, Bruno Kožljan, Antonio Osip, Stefano Osip, Nandi Radola, Maksimilijan Rojnić, Goran Špada, Silvio Učkar i Aleksa Vale. 

Vatromet se očekuje u nedjelju oko 22 sata.

 

Zabavni program Trke

16.8.2019., petak

20:30 – podizanje zastave 

21.00 - DJ Nikola z Kukurini i Dean Bakić live (Roy bar)

 

17.8.2019., subota

21.00 – Mladen Grdović i Šajeta & bend (Placa) 

21.00 – Lighthouse Band, DJ Nikola z Kukurini i Jameson Party (bogate nagrade i hostese) – (Roy bar)

 

18.8.2019., nedjelja 

20.00 – Night Express bend i DJ Nikola s Kukurini  (Roy bar)

22.00 – Crvena jabuka i Alen Vitasović & bend (Placa)

  isprintaj članak