Najčistiji zrak na svijetu
Znanstvenici su uvjereni da su pronašli najčistiji zrak koji uopće nije onečišćen ljudskim djelovanjem. ...
Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Anketa


Objavljena imena konjanika za 44. Trku na prstenac
Objavljeno: 13.08.2019. 18:29  
44. Trka na prstenac održat će se 18. kolovoza u 17 sati na trkalištu u Barbanu
44. Trka na prstenac održat će se 18. kolovoza u 17 sati na trkalištu u Barbanu

Dalibor Paus, predsjednik društva Trka na prstenac, Milio Grabrović, vođa konjanika i tajnik društva Trka na prstenac Aldo Osip najavili 44. Trku na prstenac.

„Kao i svake godine nastojimo brojnim posjetiteljima osigurati dobar i bogat popratni program, interesantan za sve generacije. Održat će se i gađanje glinenih golubova koje je nekada bilo dio tradicije i programa u Barbanu te smo ga ponovo uvrstiti u program. Svakako je potrebno naglasiti da vas za zabavu očekuju Mladen Grdović i Šajeta s bendom u subotu, a u nedjelju nakon Trke na prstenac nastupaju Crvena jabuka i Alen Vitasović s bendom. Bit će tu još puno zabave i uz Deana Bakića, Lighthouse Band, DJ-a Nikolu z Kukurini i Night Express bend.

Uz brojne goste, uzvanike i prijatelje Trke, bit će ovo vikend prepun događanja u kojem središnje mjesto zauzimaju Trka za viticu u subotu i Trka na prstenac u nedjelju. Obje trke počinju u 17 sati na barbanskom Gradišću"- istaknuo je načelnik Barbana Dalibor Paus.

Uz podršku i suradnju s Viteškim alkarskim društvom za ovu godinu će manifestacija biti bogatija za dodatnu tribinu s 260 sjedećih mjesta. 

Službeno otvorenje programa 44. Trke započinje podizanjem zastave u 20.30 sati u petak, 16. kolovoza. 

 

Vođa konjanika Grabrović predstavio je svih 16 konjanika koji su ove godine uspjeli proći kvalifikacije i ući u društvo odabranih. Njihove vještine možete pogledati u subotu i nedjelju, nadolazeći vikend. "Želio bih se zahvaliti svim konjanicima, Izvršnom odboru i svim članovima koji sudjeluju u organizaciji Trke na prstenac. Od 21 konjanika koliko ih se prijavilo, odabrano je njih 16 te vas sve pozivam da njihovu formu pogledate već sutra – u utorak, 13. kolovoza, na zadnjem treningu koji će se održati u Barbanu s početkom u 17 sati," najavio je Grabrović.

Ovogodišnjih 16 konjanika za obje trke jesu: Gvido Babić, Petar Benčić, Danijel Broskvar, Bruno Celija, Milio Grabrović, Andrej Kancelar, Kristijan Kancelar, Luka Kancelar, Bruno Kožljan, Antonio Osip, Stefano Osip, Nandi Radola, Maksimilijan Rojnić, Goran Špada, Silvio Učkar i Aleksa Vale. 

Vatromet se očekuje u nedjelju oko 22 sata.

 

Zabavni program Trke

16.8.2019., petak

20:30 – podizanje zastave 

21.00 - DJ Nikola z Kukurini i Dean Bakić live (Roy bar)

 

17.8.2019., subota

21.00 – Mladen Grdović i Šajeta & bend (Placa) 

21.00 – Lighthouse Band, DJ Nikola z Kukurini i Jameson Party (bogate nagrade i hostese) – (Roy bar)

 

18.8.2019., nedjelja 

20.00 – Night Express bend i DJ Nikola s Kukurini  (Roy bar)

22.00 – Crvena jabuka i Alen Vitasović & bend (Placa)

  isprintaj članak