Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu
Objavljeno: 15.06.2020. 14:58  
5. Međunarodni dan joge u Krku u subotu, 20. lipnja 2020. godie
5. Međunarodni dan joge u Krku u subotu, 20. lipnja 2020. godie

Međunarodni dan joge obilježava se diljem svijeta od 2015. godine, a Hrvatska je jedna od 177 zemalja koje su zajedno podržale proglašavanje Međunarodnog dana joge u Ujedinjenim narodima. 

Grad i otok Krk biti dio zajedništva 35 hrvatskih gradova koji u razdoblju od 15. do 24. lipnja obilježava službeniMeđunarodni dan joge – joge za sklad, mir i zajedništvo.

U gradu Krku bit će obilježen u subotu, 20. lipnja, na plaži Porporela s početkom u devet sati ujtro uu organizaciji Samostalne sportske djelatnosti (Surya Yoga Otok Krk / Infinity sport) i Turističke zajednice grada Krka, te pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije.

Program je namijenjen svima koji žele upoznati jogu i osjetiti dobrobiti koje pruža u velikoj potrazi za holističkim zdravljem, sveopćim mirom i skladom, vodit će Svjetlana Vrkljan Radovčić, poznatija kao Svjetlana Surya, licencirana voditeljica joge, aktivistica i dobrotvorka.

 

Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Na taj način joga pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stupnja razumijevanja sebe, smisla života. Zahvaljujući vježbanju joge, vremenom postajemo svjesniji potrebe svog tijela za redovitim kretanjem, boravkom na svježem zraku i zdravom prehranom te se uz manje napora oslobađamo loših navika.

 

Program Međunarodnog dana joge 2020. u gradu Krku:

•          Joga protokol pod vodstvom certificirane joga voditeljice Svjetlane Vrkljan Radovčić - Surya yoga/yoga otok Krk (asana, pranayama)

•          Gong kupka s vođenim opuštanjem, voditeljice Daliborka Margetić i Tatjana Ljuština Milaković

 

Sudjelovanje je besplatno, a obavezna je upotreba vlastite prostirke.

  isprintaj članak