Pakiranje stvari za piknik u kovčeg ili naprtnjaču
Ukoliko niste pripremljeni, dragocjena prilika za odličan piknik može biti propuštena! ...
Argentina dopušta odabir spola "x" u osobnim dokumentima
Međunarodna organizacija za civilno zrakoplovstvo (ICAO) već prepoznaje osobne dokumente s rodom x, koji uključuju ljude koji se identificiraju izvan tradiciona ...
Pogledajte kako odmara zgodni Fran
Fran FM posljednjih mjeseci stalno puni medije. Njegove pjesme „Influencerica“ i „Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog glazbenog programa, no prij ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu
Objavljeno: 15.06.2020. 14:58  
5. Međunarodni dan joge u Krku u subotu, 20. lipnja 2020. godie
5. Međunarodni dan joge u Krku u subotu, 20. lipnja 2020. godie

Međunarodni dan joge obilježava se diljem svijeta od 2015. godine, a Hrvatska je jedna od 177 zemalja koje su zajedno podržale proglašavanje Međunarodnog dana joge u Ujedinjenim narodima. 

Grad i otok Krk biti dio zajedništva 35 hrvatskih gradova koji u razdoblju od 15. do 24. lipnja obilježava službeniMeđunarodni dan joge – joge za sklad, mir i zajedništvo.

U gradu Krku bit će obilježen u subotu, 20. lipnja, na plaži Porporela s početkom u devet sati ujtro uu organizaciji Samostalne sportske djelatnosti (Surya Yoga Otok Krk / Infinity sport) i Turističke zajednice grada Krka, te pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije.

Program je namijenjen svima koji žele upoznati jogu i osjetiti dobrobiti koje pruža u velikoj potrazi za holističkim zdravljem, sveopćim mirom i skladom, vodit će Svjetlana Vrkljan Radovčić, poznatija kao Svjetlana Surya, licencirana voditeljica joge, aktivistica i dobrotvorka.

 

Vježbe joge imaju cjelovit učinak jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Na taj način joga pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stupnja razumijevanja sebe, smisla života. Zahvaljujući vježbanju joge, vremenom postajemo svjesniji potrebe svog tijela za redovitim kretanjem, boravkom na svježem zraku i zdravom prehranom te se uz manje napora oslobađamo loših navika.

 

Program Međunarodnog dana joge 2020. u gradu Krku:

•          Joga protokol pod vodstvom certificirane joga voditeljice Svjetlane Vrkljan Radovčić - Surya yoga/yoga otok Krk (asana, pranayama)

•          Gong kupka s vođenim opuštanjem, voditeljice Daliborka Margetić i Tatjana Ljuština Milaković

 

Sudjelovanje je besplatno, a obavezna je upotreba vlastite prostirke.

  isprintaj članak