Svjetski dan krastavaca

Ovogodišnji Svjetski dan krastavaca prigodno je obilježen i proslavljen otvaranjem tajnih vrata zagrebačke Vile Werner Među gostima bile sui DJ Bizzo Bodega, mo ...
Trovanje računom iz dućana
Bisfenol A može utjecati na hormonski povezane metaboličke procese u tijelu i izazvati dijabetes i debljinu, te smanjuje plodnost i nepovoljno utječe na razvoj ...
Anketa


9. Festival brazilske kulture – energija Brazila na ulicama Zagreba!
Objavljeno: 26.04.2019. 15:18  
9. Festival brazilske kulture – energija Brazila na ulicama Zagreba od 8.-11. svibnja
9. Festival brazilske kulture – energija Brazila na ulicama Zagreba od 8.-11. svibnja

Udruga Amazonas donosi ritam i energiju Brazila na ulice Zagreba! Deveto izdanje Festivala brazilske kulture – Brazilactice održat će se od 8. do 11. svibnja 2019. godine, u Zagrebu. 

U četiri festivalska dana moći ćete sudjelovati i/ili pogledati različite aktivnosti povezane s brazilskom kulturom. Ritam ćete pronaći kroz besplatne radionice capoeire i sambe, a zvuk će pratiti otvoreni jam na Europskom trgu. Interaktivna radionica u Centru za mlade grada Zagreba omogućit će putovanje gradovima Brazila i da saznate više o njegovoj prošlosti i običajima, a više o počecima capoeire čut ćete kroz uličnu predstavu "Capoeira story” na Cvjetnom trgu. Sve ljubitelje i ljubiteljice kvizova i ove godine očekuje kviz o Brazilu, u popularnom Pločniku. 

Najmlađi će ove godine imati radionicu za superheroje/superheroine na Trgu kralja Tomislava, koju će pratiti facepainting koji će im omogućiti da na jedan dan postanu capoeira superheroji! Nakon svih događanja, druženje i opuštanje nastavit će se u Juta/Kota baru. 

Festival svake godine posjete i gosti iz svijeta. Želite li upoznati nove kulture ili podijeliti svoje znanje, izraziti se pokretom ili zvukom - pridružite im se u svibnju na energičnim i aktivnim ulicama Zagreba!

Festival organizira Udruga Amazonas, suradnici festivala su Pločnik, Centar za mlade grada Zagreba i Juta/Kota bar. 

 

  isprintaj članak