Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Stjuardese se najviše bolje požara u avionu
Čak 44,5 % kabinskog osoblja vidjelo putnike kako pokušavaju obaviti spolni odnos u zahodu zrakoplova, a od njih je dva i pol posto dobilo ponudu da se pridruže ...
Filmske poslastice iz Beča
Kada vi ne možete u Beč, tada Beč dolazi k vama! Donosimo vam pregled najboljih filmova snimljenih u njemu. ...
Anketa


Sajam “Božićna čarolija u Gackoj” povodom Došašća bit će 21. i 22. prosinca
Objavljeno: 03.12.2019. 09:14  
Advent u Otočcu počinje 6. prosinca
Advent u Otočcu počinje 6. prosinca

Program Adventa u Otočcu počinje 6. prosinca na Dan svetog Nikole predstavom za djecu i podjelom poklona u Gackom pučkom otvorenom učilištu.

Isti dan će biti održana i međunarodna konferencija "Žene i točka” u organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Otočac, na kojoj poduzetnice iz Hrvatske i inozemstva na udružuju znanja i vještine u cilju unapređenja ženskog poslovanja i poticanja žena na korak u poduzetništvo. U žarištu tri dijela konferencije su na važnosti međusobne potpore žena poduzetnica, važnosti čuvarica baština u uspješnosti poslovanja te snaga i utjecaj žena u poslovnom svijetu. Tom prigodom će biti predstavljena knjiga Tamare Kajari "Ne daj hrpi da te iscrpi”, a jutro nakon konferencije bit će na zajedničkom zajutarku razgovori na temu "Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke”. 

Sajam "Božićna čarolija u Gackoj” povodom Došašća bit će 21. i 22. prosinca u sportskoj dvorani Srednje škole Otočac. Na otvorenju će nastupiti Folklorno društva Otočac, slijedit će kulturno-zabavni program uz glazbenu pratnju GS Big Banda sve do 20 sati. Prvi dan će biti organizirani dobrotvorna akcija "Kaput toplog srca” i Božićni show otočkih frizera. Isti dan na trgu Popa Marka Mesića nastupit će "DJ Daddy Cool & The Boogie Stars” uz Retro Christmas program. 

U nedjelju posjetitelje također očekuje bogata sajamska ponuda domaćih proizvoda i rukotvorina uz Božićni disco za djecu te doček Djeda Mraza i njegovih vilenjaka koji djeci donose slatke poklone. 

Na badnje jutro u Otočcu će biti prigodan nastup Zvonimira Tonkovića na trgu popa Marka Mesića.

Od 13. do 28. prosinca bit će održan malonogomentni turnir Mario Cvitković – Maka, 29.prosinca održat će se  Božićni turnir u kuglanju, a 30. prosinca Božićni koncert Tamburaškog orkestra GPOU-a.

Sve završava zadnjim danom u godini kada će se u Otočcu biti organiziran dječji doček Nove godine u 12 sati te veliki večernji doček.


  isprintaj članak