Opasni osvježivači prostora
Istraživanja su pokazala da bezopasni limonin u dodiru s ozonom iz zraka stvara molekule opasnog formaldehida, poznatog uzročnika najtežih bolesti poput raka. ...
Ne morate platiti sve što dolazi na stol
Novo jelo ili piće ne plaćate, a ako ugostitelj odbije zamjenu naručeno niste dužni platiti. ...
Nove SightRun ture za novu turističku sezonu za one koji vole trčanje
SightRun tim kaže kako bi trčanje nakon biciklizma moglo zapravo postati novi zaštitni znak Hrvatske, ako se dovoljno potrudimo. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Meditacija u oblacima – diši, diši, poleti
Objavljeno: 22.05.2019. 13:14  
Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima
Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima
  • Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima

Današnji užurbani način života često nas dovodi u situacije u kojima smo pretrpani obvezama, događajima i aktivnostima te se premalo posvećujemo sebi i svojem zdravlju. Ako uz sve to još dosta i putujete, vremena za opuštanje, „filtriranje" misli i otpuštanje je vrlo malo. Za uspjeh u poslu potreban su nam čisti um i opuštenost kako bismo se nosili sa svakodnevnim izazovima. Meditacija je učinkovita metoda borbe protiv stresa i užurbanosti. Dovoljno je jednom dnevno zastati, disati, smiriti misli, opustiti tijelo i krenuti dalje. Odnedavno je meditiranje moguće i na poslovnim putovanjima uz Air France!

Putovanje zrakoplovom je izvrsna prilika da si posvetimo malo vremena. Osim čitanja knjiga, gledanja filmova možemo i meditirati. Air France svojim putnicima omogućuje otkriti prednosti meditacije uz vođeni program meditacije, koji je također dostupan u aplikaciji Air France Play. Na dugim putovanjima, putnici mogu birati između raznih vođenih meditacija koje se temelje na načelu znatiželje: Što znači biti "ovdje i sada"?, Budite svjesni i prihvatite sadašnji trenutak je posebna vođena meditacija Radoznalost namijenjena djeci.

 

Zdravi obrok i u zrakoplovu

Za dobar osjećaj je potrebno hraniti se zdravo i vježbati. S obzirom da se u zrakoplovu ne možete kretati, barem se možete pobrinuti da jedete zdravo.  Od 1. travnja ove godine, Air France svojim putnicima u prekooceanskim letovima nudi mogućnost izbora zdravog, uravnoteženog jelovnika sastavljenog od predjela, glavnih jela, sira i slastica. Jelovnik će mijenjati dva puta godišnje – zamjenjivat će ga za sezonu jesen-zimu i u proljeće za sezonu ljeto jesen. 


  isprintaj članak