Odlična kuharica „Krk 50 delicija zlatnog otoka“
Turistička zajednica otoka Krka je nakladnik je kuharice pod nazivom „Krk 50 delicija zlatnog otoka“. Iako je iz tiska izašla krajem 2019. godine, predstavljanj ...
Izašla knjiga “Tragovima ruske emigracije po gradovima i mjestima Hrvatske” značajna i za hrvatsku povijest
Jeste li znali koliko su ruski emigranti bili značajni za hrvatsku povijest? Recimo da su osnovali virovitičko kazalište, ili izgradili vodotoranj u Vukovaru?! ...
Lički proizvodi u NP Plitvička jezera
I ove godine je otvoreno prodajno mjesto Lika Quality s ličkim proizvodima u NP Plitvička jezera. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Meditacija u oblacima – diši, diši, poleti
Objavljeno: 22.05.2019. 13:14  
Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima
Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima
  • Air France uveo meditacije i zdrave obroke na prekooceanskim letovima

Današnji užurbani način života često nas dovodi u situacije u kojima smo pretrpani obvezama, događajima i aktivnostima te se premalo posvećujemo sebi i svojem zdravlju. Ako uz sve to još dosta i putujete, vremena za opuštanje, „filtriranje" misli i otpuštanje je vrlo malo. Za uspjeh u poslu potreban su nam čisti um i opuštenost kako bismo se nosili sa svakodnevnim izazovima. Meditacija je učinkovita metoda borbe protiv stresa i užurbanosti. Dovoljno je jednom dnevno zastati, disati, smiriti misli, opustiti tijelo i krenuti dalje. Odnedavno je meditiranje moguće i na poslovnim putovanjima uz Air France!

Putovanje zrakoplovom je izvrsna prilika da si posvetimo malo vremena. Osim čitanja knjiga, gledanja filmova možemo i meditirati. Air France svojim putnicima omogućuje otkriti prednosti meditacije uz vođeni program meditacije, koji je također dostupan u aplikaciji Air France Play. Na dugim putovanjima, putnici mogu birati između raznih vođenih meditacija koje se temelje na načelu znatiželje: Što znači biti "ovdje i sada"?, Budite svjesni i prihvatite sadašnji trenutak je posebna vođena meditacija Radoznalost namijenjena djeci.

 

Zdravi obrok i u zrakoplovu

Za dobar osjećaj je potrebno hraniti se zdravo i vježbati. S obzirom da se u zrakoplovu ne možete kretati, barem se možete pobrinuti da jedete zdravo.  Od 1. travnja ove godine, Air France svojim putnicima u prekooceanskim letovima nudi mogućnost izbora zdravog, uravnoteženog jelovnika sastavljenog od predjela, glavnih jela, sira i slastica. Jelovnik će mijenjati dva puta godišnje – zamjenjivat će ga za sezonu jesen-zimu i u proljeće za sezonu ljeto jesen. 


  isprintaj članak