Znate li išta o kopačima zlata?

Garimpeiro (rudar - kopač) u Brazilu ili Mozambiku, galamsey u Gani ili rudari nindže u Mongoliji često su okosnica lokalnih gospodarstava. ...
Zašto su mnoge države počele kupovati zlato puno prije korona virusa
Zlatna groznica se nastavila posljednjih tjedana, što je vodeći pokazatelj zabrinjavajućeg vremena koje je pred nama. ...
Pauk i kako ga se riješiti
Ako ih se želite riješiti nemojte im nauditi, ali ni sebe i svoje izložiti opasnim kemikalijama. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Broj letova za Zagreb i Zadar ostaje isti
Objavljeno: 10.05.2020. 09:03  
Air Serbia će od 18. svibnja letjeti u četiri inozemna odredišta
Air Serbia će od 18. svibnja letjeti u četiri inozemna odredišta

Air Serbia će od 18. svibnja početi letjeti u London, Frankfurt, Zurich i Beč, a očekuje se da će od 1. lipnja nastaviti s redovitim putničkim prometom. Konačni red letenja ovisit će od odluka i smjernica domaćih, stranih i međunarodnih tijela nadležnih za civilno zrakoplovstvo. 

Zbog spomenutih ograničenja u redu letenja za ljetnju sezonu 2020. godine bit će smanjen broj letova do pojedinih odredišta, a neki privremeno otkazani.

Isti broj letova će biti do: Podgorice, Zuricha, Beča, Pariza, Tirane, Zagreba, Skoplja, Bukurešta, Londona, Sarajeva, Sofije, Frankfurta, Bruxellesa, Kijeva, Krasnodara, Zadra i Nice.

Optimizirat će tjedni broj letova do: Tivta, Ljubljane, Atene, Soluna, Amsterdama, Praga, Moskvae Berlina, Rima, Istanbula, Milana, Dusseldorfa, Dubrovnika, Splita, Larnake, Kopenhagena, Stuttgarta, New Yorka, Banja Luke, Tel Aviva, Stockholma, Venecije, Pule, Barcelone, Sankt-Peterburga i Madrida.

U sljedećem radoblju Air Serbia neće letjeti do: Helsinkija, Lavova, Amana, Firenze, Kišinjeva, Rostova na Donu, Malte, Ženeve, Kaira, Bejruta i Rijeke. 

Air Srbija će na letovima primenjivati sve neophodne mjere sigurnosti, u skladu s najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela. 

  isprintaj članak