Hotel Russo-Balt u Moskvi - nevjerojatan hotel za ljubitelje secesije
Ako se želite osjećati pravim aristokratom, izaberite najbolji luksuzni butik hotel u Moskvi - hotel Russo Balt Moskva. ...
Jeste li seksi?
Ukus u oblačenju pokazuje, htjeli to ili ne, vaš smisao za erotsko prikazivanje. ...
Taj predivni Peking uskoro na programu HRT-a
HRT od 12. svibnja počinje s emitiranjem dokumentarnih filmova pod nazivom Taj predivni Peking. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Mala škola turizma
Najbolje američke države za LGBT+ putnike
Objavljeno: 06.04.2020. 12:03  
Američki LGBT+ indeks putovanja 2020. godine
Američki LGBT+ indeks putovanja 2020. godine

2020. godina uopće nije bila onakva kakvu smo zamislili. Nažalost, na sve nas je utjecala pojava koronavirusa, a ljubitelji putovanja ostaju doma.

Ali budućnost je svijetla! Jednog dana, nadamo se u ne baš dalekoj budućnosti, opet ćemo moći putovati. I zar svi ne odbrojavamo dane? Najvjerojatnije je će putovanja unutar SAD-a oživjeti prije negoli međunarodna, pa će ova godina biti jedna od najpopularnijih za Amerikance koji će istražiti svoju vrlo veliku državu.

Na OutOfOffice.com predstavili su novo istraživanje kojim su poredali najbolje američke države za LGBTQ+ putnike (Američki LGBT+ Travel Index). Analizirali su čimbenike koji uključuju pravnu zaštitu za LGBT+ osobe, troškove i sveukupnu sreću.

 

Kalifornija je vodeća

Sunčana Kalifornija je izbila na prvo mjesto kao najbolja američka država za LGBT+ putnike. Osim sunca ima toliko toga za ponuditi, od jednog od najviše gay friendly gradova - San Francisca, do plaža u Malibuu i zvjezdanih ulica Los Angelesa.

Kalifornija je bila prva gotovo u svemu, samo su odmogli troškovi budući da je to jedna od skupljih država koju treba posjetiti. Međutim, prevladali su LGBT+ sigurnost, visoki broj LGBT+ stanovnika i, naravno, puno mogućnosti za zabavu. Također je proglašena petom najsretnijom državom u čitavom SAD-u prema Svjetskom pregledu stanovništva što znači da je postigla visoku ukupnu sreću.

Na drugom mjestu kao još jedna od glavnih američkih država za LGBT + putnike je Washington. Država Washington također ima potpunu pravnu zaštitu za zločin iz mržnje protiv LGBT+ osoba i država ima jednu od najviših stopa LGBT+ stanovnika. Washington je također visoko smješten radi sadržaja za zabavu, uključujući odličan noćni život, mnoštvo nacionalnih parkova i prekrasan grad Seattle.

 

Darren Burn, osnivač OutOfOffice.com, rekao je: „U ovim nesigurnim i do sada neviđenim vremenima naše je predviđanje da će većina naših američkih stranaka krenuti na izlete u mjesta poput Key Westa, Havaja i Kalifornije.".

 

Metodologija

Za sastavljanje američkog LGBT + indeksa putovanja analizirali su sljedeće čimbenike i izvore:

● LGBT + indeks sigurnosti i jednakosti države

● LGBT + Projekt unapređenja stanovništva i kretanja

● Pregled troškova i stanovništva svijeta

● Stvari koje treba uraditi i Wallethub

● Opća sreća i stanovništvo svijeta 

Za svaku kategoriju, svaka država dobila je ocjenu 5. Za opću sreću, ova je ocjena dvostruko ponderirana. Bodovi za svaku kategoriju tada se zbrajaju da bi se dobio ukupni rezultat za svaku državu. Ukupni rezultati korišteni su za rangiranje konačnih rezultata. Potpuni skup podataka nude na zahtjev.

  isprintaj članak