Krvava kiša u Indiji
Postoje mnoge pretpostavke koje objašnjavaju ovo čudo, uključujući vulkanske materijale i svemirska podrijetla koje tek treba dokazati.
...
Naočale čuvaju našu najveću dragocjenost - vid
Sunčane naočale trebaju zaštititi vaše oči od štetnih sunčevih UV, kao i prašine i zagađenja oko nas ...
U Turskoj nemaju zakon o homoseksualnosti
Navršenih od 18 godina starosti je i dobna granica za dozvolu ulaska u barove i klubove koji prodaju alkohol. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije
Objavljeno: 18.06.2018. 21:05  
Aplikacija koja pokazuje gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari
Aplikacija koja pokazuje gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari

MojaPatrola je mobilna aplikacija koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno.

Nakon niza loših vijesti, od povećanja cijene goriva i povećanje cijena parkiranja, pa sve do povećanja cijene Ubera, napokon jedna dobra vijest. Od danas je u cijeloj Hrvatskoj dostupna besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari.

Nitko ne voli da ga zaustavi prometna policija, čak i kada niste uradiliu prekršaj možete dobiti kaznu jer nemate, npr., vatrogasni aparat.

 

Po kojem načelu radi Moja patrola?

Načelo rada je jednostavno. Naime, tko primijeti policiju jednim klikom prijavi mjesto na kojem se nalaze. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili odbaciti položaj patrole. Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su prikazani podaci vrlo točni

 

Cilj aplikacije

S obzirom da aplikacija radi po načelu "korisnik za korisnika” cilj joj da si korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi, pa ukoliko ste dali točne informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije smanjuju je. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.

 

Aplikaciju možete preuzeti besplatno za Android i iPhone.

  isprintaj članak