Svjetski dan krastavaca

Ovogodišnji Svjetski dan krastavaca prigodno je obilježen i proslavljen otvaranjem tajnih vrata zagrebačke Vile Werner Među gostima bile sui DJ Bizzo Bodega, mo ...
Trovanje računom iz dućana
Bisfenol A može utjecati na hormonski povezane metaboličke procese u tijelu i izazvati dijabetes i debljinu, te smanjuje plodnost i nepovoljno utječe na razvoj ...
Anketa


Od 30. svibnja do 16. lipnja vrhunska gastronomija i zabava pod imenom Baš naš
Objavljeno: 02.05.2019. 22:25  
Baš Naš, festival vrhunske hrane i glazbe, uskoro na zagrebačkom Gornjem gradu
Baš Naš, festival vrhunske hrane i glazbe, uskoro na zagrebačkom Gornjem gradu

Zagrebački Gornji grad, odnosno ravan Gradec, bit će od 30. svibnja do 16. lipnja jedinstveno mjesto za druženja poslije posla, opuštene večernje izlaske ili za uživanje u odličnim zalogajima uz koncert omiljene grupe. 

U 18 dana pod vedrim nebom na najljepšoj gradskoj pozornici, u okviru Baš Naš festivala svakog dana će nastupati grupe među kojima su Neno Belan & Fiumens, Edo Majka, Elemental, Vatra, Scifidelity Orchestra, RNB Confusion, The Lollipops, Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band, Amy's House - Tribute band to Amy Winehouse i drugi. Program će početi u poslijepodnevnim satima uz glazbenu pratnju DJ-a, a u večernjim satima ozračje će zagrijati nastupi bandova na velikoj pozornici. 

Pripremljeno je i posebno mjesto s pogledom na zagrebačku katedralu za najljepšu zagrebačku foto razglednicu, tri jedinstvena krovna bara te prekrasna pješčana plaža na kojoj će posjetitelji moći uživati u pogledu na grad i zalaske sunca. Moći će uživati i u jelima koje će pripremati čak 11 poznatih ugostitelja. Iznenađenje će biti jedinstveni gin bar u kojem će biti moguće kušati prvi hrvatski craft gin. 


  isprintaj članak