Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


Od 30. svibnja do 16. lipnja vrhunska gastronomija i zabava pod imenom Baš naš
Objavljeno: 02.05.2019. 22:25  
Baš Naš, festival vrhunske hrane i glazbe, uskoro na zagrebačkom Gornjem gradu
Baš Naš, festival vrhunske hrane i glazbe, uskoro na zagrebačkom Gornjem gradu

Zagrebački Gornji grad, odnosno ravan Gradec, bit će od 30. svibnja do 16. lipnja jedinstveno mjesto za druženja poslije posla, opuštene večernje izlaske ili za uživanje u odličnim zalogajima uz koncert omiljene grupe. 

U 18 dana pod vedrim nebom na najljepšoj gradskoj pozornici, u okviru Baš Naš festivala svakog dana će nastupati grupe među kojima su Neno Belan & Fiumens, Edo Majka, Elemental, Vatra, Scifidelity Orchestra, RNB Confusion, The Lollipops, Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band, Amy's House - Tribute band to Amy Winehouse i drugi. Program će početi u poslijepodnevnim satima uz glazbenu pratnju DJ-a, a u večernjim satima ozračje će zagrijati nastupi bandova na velikoj pozornici. 

Pripremljeno je i posebno mjesto s pogledom na zagrebačku katedralu za najljepšu zagrebačku foto razglednicu, tri jedinstvena krovna bara te prekrasna pješčana plaža na kojoj će posjetitelji moći uživati u pogledu na grad i zalaske sunca. Moći će uživati i u jelima koje će pripremati čak 11 poznatih ugostitelja. Iznenađenje će biti jedinstveni gin bar u kojem će biti moguće kušati prvi hrvatski craft gin. 


  isprintaj članak