Hotel Russo-Balt u Moskvi - nevjerojatan hotel za ljubitelje secesije
Ako se želite osjećati pravim aristokratom, izaberite najbolji luksuzni butik hotel u Moskvi - hotel Russo Balt Moskva. ...
Jeste li seksi?
Ukus u oblačenju pokazuje, htjeli to ili ne, vaš smisao za erotsko prikazivanje. ...
Taj predivni Peking uskoro na programu HRT-a
HRT od 12. svibnja počinje s emitiranjem dokumentarnih filmova pod nazivom Taj predivni Peking. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Izdvojeno
Nakon obavljenog testa posjetitelji se mogu počastiti kavom ili kolačem za van
Objavljeno: 22.04.2021. 11:43  
Bečka kavana Café Museum uz kavu nudi besplatan test na korona virus
Bečka kavana Café Museum uz kavu nudi besplatan test na korona virus

Slika: Sandra Felber/Café Museum

Poznata bečka kavana Café Museum koja se nalazi na trgu Karlsplatz, a koja je otvorena još 1899. godine, od prošlog tjedna nudi besplatne brze antigenske testove na korona virus. Gosti, zaposlenici okolnih ureda i trgovina kao i prolaznici mogu se testirati u unutrašnjosti kavane radnim danima od 15 do 18.30 sati bez prethodne najave. Nakon obavljenog testa mogu se počastiti kavom ili kolačem za van. Testiranja se provode u suradnji s ljekarnom koja se nalazi u neposrednoj blizini kavane.  

U kavani je obvezno nošenje maske FFP2, a prije testiranja potrebno je predočiti službeni identifikacijski dokument s fotografijom i iskaznicu austrijskog zdravstvenog osiguranja, takozvanu e-karticu. Rezultate se dobije nedugo nakon samog testiranja putem SMS-a ili e-maila. Ovi brzi antigenski testovi službeno su priznati. 

Nekoliko ugostitelja u austrijskoj prijestolnici još je krajem 2020. godine nudilo besplatno korištenje prostora učenicima i studentima. Zbog velikog zankmanja inicijativa je nastavljena i ove godine, no zasad je zaustavljena zbog produljenja tzv. zaključavanja do 2. svibnja. Među sudionicima je bio i Café Museum, a zahvaljujući ovoj novoj akciji gosti će nakon dugo vremena ponovno moći vidjeti njegovu lijepu unutrašnjost.

  isprintaj članak