Koronavirus smanjio zagađenje zraka u Europi i svijetu
Objavljene karte prikazuju promjene u količini dušičnog dioksida (NO2) - zagađivača koji uglavnom nastaje od upotrebe fosilnih goriva. ...
Stjuardese se najviše bolje požara u avionu
Čak 44,5 % kabinskog osoblja vidjelo putnike kako pokušavaju obaviti spolni odnos u zahodu zrakoplova, a od njih je dva i pol posto dobilo ponudu da se pridruže ...
Filmske poslastice iz Beča
Kada vi ne možete u Beč, tada Beč dolazi k vama! Donosimo vam pregled najboljih filmova snimljenih u njemu. ...
Anketa


Besplatna vođenja uz turističke vodiče počet će u svakom gradu u kojem djeluju društva turističkih vodiča - članice ZDTVH-a, u 12.00 sati.
Objavljeno: 08.01.2020. 22:11  
Besplatno turističko vođenje u Karlovcu u nedjelju, 12. siječnja 2020. godine
Besplatno turističko vođenje u Karlovcu u nedjelju, 12. siječnja 2020. godine

Karlovac

 

Povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, a u sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju", u nedjelju, 12. siječnja 2020. godine, organizirana su diljem Hrvatske besplatna turistička vođenja za građane. Akciju pokreće Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske (ZDTVH) uz potporu Hrvatske turističke zajednice.

Besplatna vođenja uz turističke vodiče počet će u svakom gradu u kojem djeluju društva turističkih vodiča - članice ZDTVH-a, u isto vrijeme: u 12.00 sati.

Vođenja su namjenjena domaćem stanovništvu kako bi bolje upoznalo svoj grad te postalo ambasador hrvatskog turizma, ali i svim posjetiteljima i turistima.

Na ovaj način će se obilježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost lokalne zajednice te očuvanja nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Uz ostalih tridesetak gradova akciji se odazvala i Udruga turističkih vodiča Karlovačke županije "Bastion" čiji će članovi zainteresirane povesti u razgled  Zvijezde. Predviđeno trajanje razgleda je oko sat vremena.

Polazak u besplatan razgled je u nedjelju, 12.1.2020. u 12.00 sati kod Žabe.


  isprintaj članak