Život bez muke i nereda
Jeste li se sjetili kupiti jeftinu plastičnu foliju i njome zaštititi radnu površinu prilikom rada za koji smatrate da će je dosta zaprljati? Kad završite jedno ...
Pet načina kako pronaći pravog životnog partnera
Postoje razne stvari koje nekome mogu otežati pronalazak srodne duše, počevši od previše zauzetosti poslom, nespojivosti itd. Postoje čak i oni koji su odlučili ...
Kostarika je proglašena najsretnijom zemljom u Latinskoj Americi
Ovo istraživanje mjeri očekivano trajanje života, BDP po stanovniku, doživljaj korupcije, slobodu donošenja odluka, podršku drugih ljudi u teškim vremenima i ve ...
Anketa


Riječ je o manjem hotelu smještenom nekih pola sata pješačenja do središta grada
Objavljeno: 14.01.2021. 11:02  
Best Western Tbilisi City Center**** (Tbilisi, Gruzija)
Best Western Tbilisi City Center**** (Tbilisi, Gruzija)

Tbilisi (slikar: Željko Marušić)

Best Western Tbilisi City Center**** (Tbilisi, Gruzija)

 

Kada birate Best Western hotele očekujte uvijek sličnu opremu i, uglavnom, manje sobe. Ali ćete zato proći jeftinije uz standardiziranu uslugu.

 

Izgled i sadržaji hotela

Riječ je o manjem hotelu smještenom nekih pola sata pješačenja do središta grada u, kažu domaćini, elitnom dijelu grada, ali prilično zapuštenom. Čak u pojedinim dijelovima zastrašujuće podsjeća na neko daleko vrijeme SSSR-a. No, čim se spustite na glavnu ulicu dojam se mijenja.

Iako po sadržajima skroman, gost će izaći zadovoljan iz hotela, osobito zbog posebno uslužnog osoblja na recepciji. No, ipak ne zaslužuje četiri zvjezdice.

 

Hotelske sobe

Sobe su relativno velike, kreveti udobni i sve je čisto i dobro održavano.

 

Kupaonica u hotelskoj sobi

Kupaonica je opremljena tuš kabinom s osnovnim kozmetičkim sredstvima.

 

Usluga pranja i glačanja

Vrlo kvalitetna.

 

Zajutrak

Zajutrak nije bogat, ali će gosti ipak izaći zadovoljni jer je moguće naručiti i izvan posluženih proizvoda na buffet stolu.

 

Wi-Fi

Wi-Fi je odličan.

 

Opća ocjena

Iako na stranici za rezervacije piše kako je hotel u gotovo samom središtu grada, ipak nije tako. Neovisno o tome, šetnja od hotela do središta Tbilisija je ugodna i zanimljiva, čak je preporučam. Naravno, sve se može obaviti i vožnjom taksijem, ali u tom slučaju uvijek zatražite pomoć recepcionara ili nekog domaćeg čovjeka budući da su u Tbilisiju taksisti posebno pohlepni i bezobrazno pljačkaju, varaju i lažu turiste.

 

Preporuka

Nedaleko hotela se nalazi gruzijski restoran Tabla (33 Ilia Chavchavadze Avenue, Tbilisi), a u kojem ćete uživati u izvrsnoj domaćoj kuhinji. Iako se u Gruziji ne daje napojnicu, konobari neće imati ništa protiv ostavite li je.

 

Hotelu dajem 3 zvjezdice.

  isprintaj članak