Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U
Ako trebate rezati još vrući biskvit, režite ga ugrijanim nožem
Objavljeno: 27.05.2019. 14:48  
Biskvit – Potrudite se da bude privlačan
Biskvit – Potrudite se da bude privlačan

Biskvit – Potrudite se da bude privlačan

 

- Ostatke biskvita najbolje ćete očuvati u dobro zatvorenim staklenkama ili limenkama.

- Rijetka krema postat će gušća ako joj dodate sitno izmrvljen pečeni biskvit.

- Ako želite tortu ili kolač nekoliko dana držati svježima stavite pola jabuke na tanjur uz kolač. Sve držite pokriveno. 

- Ako trebate rezati još vrući biskvit, režite ga ugrijanim nožem.

- Hladni biskvit režite tanjim konopcem ili čvršćim koncem.

- Ako je pripremanje kolača u toku, a zaboravili ste iz zamrzivača izvaditi margarin ili maslac, naribajte ga na najveće rupice ribeža izravno na brašno.

- Pripremate li samo piškote, prije pečenja nabodite ih vilicom.

- Ako su vam žutanjci blijedi u biskvit ukapajte nekoliko kapi narančina soka. Biskvit će dobiti lijepu boju i poseban okus. 

  isprintaj članak