Grad blizanca u Indiji
Ova neobičnost rođenja velikog broja blizanaca zabilježen je iu gradovima Igbo-Ora u Nigeriji i Cândido Godói u Brazilu. ...
Klice otporne na antibiotike šire se i u perilicama rublja
Klice otporne na antibiotike proširile su se i u perilice rublja u kućanstvima, ali i u dječjim bolnicama lako ih je naći ukoliko perete rublje novorođenčadi. ...
Kada snižavati cijene i koja je važnost ulaganja u ljude
Tijekom panela na HOW festivalu stalno se spominjalo Tursku kao konkurencija, a svi su sudionici zajedno zaključili da dugoročno gledano, spuštanje cijena nije ...
Anketa


NALAZITE SE U
Ako trebate rezati još vrući biskvit, režite ga ugrijanim nožem
Objavljeno: 27.05.2019. 14:48  
Biskvit – Potrudite se da bude privlačan
Biskvit – Potrudite se da bude privlačan

Biskvit – Potrudite se da bude privlačan

 

- Ostatke biskvita najbolje ćete očuvati u dobro zatvorenim staklenkama ili limenkama.

- Rijetka krema postat će gušća ako joj dodate sitno izmrvljen pečeni biskvit.

- Ako želite tortu ili kolač nekoliko dana držati svježima stavite pola jabuke na tanjur uz kolač. Sve držite pokriveno. 

- Ako trebate rezati još vrući biskvit, režite ga ugrijanim nožem.

- Hladni biskvit režite tanjim konopcem ili čvršćim koncem.

- Ako je pripremanje kolača u toku, a zaboravili ste iz zamrzivača izvaditi margarin ili maslac, naribajte ga na najveće rupice ribeža izravno na brašno.

- Pripremate li samo piškote, prije pečenja nabodite ih vilicom.

- Ako su vam žutanjci blijedi u biskvit ukapajte nekoliko kapi narančina soka. Biskvit će dobiti lijepu boju i poseban okus. 

  isprintaj članak