Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


U svakoj biciklističkoj turi su uključeni kulturni i gastronomski sadržaj
Objavljeno: 10.06.2020. 16:13  
Bitka za turiste s biciklom: Visit Krk Island - A Place To Call Home
Bitka za turiste s biciklom: Visit Krk Island - A Place To Call Home

U lipnju su se Turističke zajednice Krka usmjerile na prikazivanje Krka kao otoka za aktivni odmor sbog mnogobrojnih biciklističkih i planinarskih staza te brojnih drugih adrenalinskih aktivnosti poput ziplinea, surfanja, penjanja, ronjenja, jedrenja, kojima se mogu baviti više ili anje spremni gosti svih uzrasta.

Novost su unaprijed određeni pravci prilagođeni potrebama mogućih posjetitelja i tri privlačne biciklističke ture Family Story, Romantic Story i Adrenaline Story će se, na kojima će se moći besplatno uživati uz prethodne prijave svake nedjelje u lipnju.

Prva je Family Story 14. lipnja, a namijenjen je obiteljima s djecom, početnicima i rekreativcima. Staza je duga 18 kilometara i vozi se rutom Baška – Zarok – Batomalj – Draga Bašćanska – Sveta Lucija – Batomalj – Zarok – Kricin. Kreće se ispred Heritage Hotela Forza, uz vođeno istezanje za sudionike prije samog pokreta, a vožnju završavamo posjetom akvariju!

Romantic Story je na rasporedu 21. lipnja. Iako nešto zahtjevnija od Family Storyja, ova tura od 38 kilometara i dalje je prikladna za početnike i rekreativce. Raspored vožnje je odlilčan za parove te uključuje posjet Etno kući Kornić, kušanje vrbničke žlahtine te opuštajuću vožnju uz more. Vozi se pravcem Krk – Kornić – Vrbnik – Punat – Krk. Start i cilj je krčka riva kod sunčanog sata.

Adrenaline Story najzahtjevnija, a biciklisti će se njome voziti 50 kilometara, s ukupnim usponom od 850 metara, 28. lipnja pravcem Njivice – Omišalj – Dubova staza – Kapelica Kod Magriža – Biserujka – Sužan – Crkva sv. Petra kod Gabonjina – Turčić – Malinska – Rajski put – Njivice. Namijenjena je za biciklističke rekreativce koji traže malo veći izazov. Početak i kraj je lukobran u Njivicama.

U svakoj turi su uključeni kulturni i gastronomski sadržaji, a sudjelovati može najviše 50 osoba. 

  isprintaj članak