Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Zagrebačka županija grli Zagreb
Objavljeno: 10.07.2020. 21:00  
"Blizu grada, blizu srca" - zajednička promidžba turističkih zajednica Zagreba i Zagrebačke županije

Turistička zajednice grada Zagreba i Zagrebačke županije osmislile u posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom „Blizu grada, blizu srca" / „Around Zagreb". Time ove dvije turističke zajednice prvi puta partnerski surađuju u promidžbi turističke ponude Zagreba i zelenog prstena oko njega.

Boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi s naglaskom na zdravlje, sigurnost, održivost i povezanost ponude Zagreba i njegove okolice, glavne su odlike te akcije, za razliku od dosadašnjih u kojima je ciljano reklamiran određeni turistički proizvod.

"Ideju o zajedničkoj promociji uspješno smo ostvarili dolaskom gospođe Alilović na mjesto direktorice Turističke zajednice Zagrebačke županije i veseli mi što sada partnerski nastupamo u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji i BIH, te u drugim dijelovima Hrvatske. Tu je i nova web stranica www.aroundzagreb.hr " -  izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

„U pripremi smo pratili pravce na tržištu putovanja osluškujući sigurnosno stanje. Kampanja je na engleskom, njemačkom, slovenskom i hrvatskom jeziku. Sigurna sam kako će se naše zajedničke kampanje provoditi i u budućnosti jer Zagrebačka županija grli Zagreb.” - poručila je Ivana Alilović, direktorica TZZŽ.

  isprintaj članak