Iznenađujuće činjenice o fakultetima u SAD-u
Fakulteti se često međusobno natječu u tome koji je kampus najdomljiviji i koji će pridobiti najviše studenata. ...
Posjetili su 10 restorana brze hrane, nezadovoljni označavanjem alergena
Stručnjaci Međunarodnog instituta za potrošačka istraživanje (MIPOR) posjetili su 10 restorana brze hrane u pet slovenskih gradova i provjerili je li označavanj ...
Sa završenim studijem psihologije može se ostvariti krasan posao i napredovanje u njemu
Kako je područje psihologije toliko raznoliko, mogućnosti zaposlenja su beskrajne! ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Zagrebačka županija grli Zagreb
Objavljeno: 10.07.2020. 21:00  
"Blizu grada, blizu srca" - zajednička promidžba turističkih zajednica Zagreba i Zagrebačke županije

Turistička zajednice grada Zagreba i Zagrebačke županije osmislile u posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom „Blizu grada, blizu srca" / „Around Zagreb". Time ove dvije turističke zajednice prvi puta partnerski surađuju u promidžbi turističke ponude Zagreba i zelenog prstena oko njega.

Boravak na otvorenom, u zelenilu i prirodi s naglaskom na zdravlje, sigurnost, održivost i povezanost ponude Zagreba i njegove okolice, glavne su odlike te akcije, za razliku od dosadašnjih u kojima je ciljano reklamiran određeni turistički proizvod.

"Ideju o zajedničkoj promociji uspješno smo ostvarili dolaskom gospođe Alilović na mjesto direktorice Turističke zajednice Zagrebačke županije i veseli mi što sada partnerski nastupamo u Njemačkoj, Austriji, Sloveniji i BIH, te u drugim dijelovima Hrvatske. Tu je i nova web stranica www.aroundzagreb.hr " -  izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

„U pripremi smo pratili pravce na tržištu putovanja osluškujući sigurnosno stanje. Kampanja je na engleskom, njemačkom, slovenskom i hrvatskom jeziku. Sigurna sam kako će se naše zajedničke kampanje provoditi i u budućnosti jer Zagrebačka županija grli Zagreb.” - poručila je Ivana Alilović, direktorica TZZŽ.

  isprintaj članak