Vidra uživa u ljubavnoj predigri

Razlog uništavanja vidri je bilo meso koje se mnogo tražilo u zemljama kršćanske vjere za vrijeme posta. ...
Programirani kvarovi uređaja odnose potrošačima novac
Predloženo glasanje da potrošači imaju pravo na popravak, što znači da im dijelovi moraju biti dostupni po razumnim cijenama tijekom očekivanog vijeka trajanja. ...
Tijekom karantene djeca zaboravljaju kako koristiti nož i vilicu
Tijekom karantene tijekom pandemije covida-19, većina djece u Engleskoj zaostala je u učenju, a neka su imala znatno pogoršane društvene vještine. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Fitness
Jeste li ikada bili oduševljeni bočicom za vodu ili napitak?
Objavljeno: 20.11.2020. 16:00  
Boca za vježbanje iznad svih
Boca za vježbanje iznad svih

Kada vidite Modl bočicu za vodu više vam niti jedna druga neće biti zanimljiva.

U bočicu za vodu ili napitak, stane litra tekućine zahvaljujući savitljivosti budući da je izrađena od silikonske smjede. Kada je prazna možete je zgužvati da ne zauzima mjesto u prtljazi ili u džepu. Polipropilenske čepove se može skinuti kako biste ih mogli oprati s unutrašnje strane, a silicijske držače možete mijenjati ovisno o tome želite li je zakačiti na bizikl, naprtnjaču ili o pojas, ili iz nje želite piti „bez ruku".

Uz nju se dobiva i različite čepove („modove") za cuclanje vode prilikom vježbi, za neometan protok tekućine, za pranje i tuširanje opreme ili glave, a priložen je i „čisti" čep s filterom s aktivnim ugljenom za pročišćavanje vode iz rijeke ili jezera, a koju se inače ne bi moglo piti.

Proizvođač tvrdi kako filter može iz bakteriološki neispravne vode ukloniti čak 99,9 posto opasnih mikroorganizama. Moguće ga je zamijeniti, a jedan može pročistiti 3.000 litara vode!

Modl

Cijena: 80 eura

Više na: https://www.morustech.com

  isprintaj članak