Hotel Russo-Balt u Moskvi - nevjerojatan hotel za ljubitelje secesije
Ako se želite osjećati pravim aristokratom, izaberite najbolji luksuzni butik hotel u Moskvi - hotel Russo Balt Moskva. ...
Jeste li seksi?
Ukus u oblačenju pokazuje, htjeli to ili ne, vaš smisao za erotsko prikazivanje. ...
Taj predivni Peking uskoro na programu HRT-a
HRT od 12. svibnja počinje s emitiranjem dokumentarnih filmova pod nazivom Taj predivni Peking. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Zdravlje
Protiv spolne ovisnosti
Objavljeno: 28.01.2020. 08:53  
Borovica za čišćenje duhovnog i tjelesnog otpada
Borovica za čišćenje duhovnog i tjelesnog otpada

Aromaterapeutkinja Patricia Davis preporuča eterično ulje borovice za čišćenje duševnog i tjelesnog "otpada”, pogotovo osobama koje su svakodnevno izložene dodiru s velikim brojem ljudi ili se kaju zbog ranije učinjenih krivih poteza u životu. Ovo eterično ulje se također koristilo u ritualima dezinfekcije u starim kulturama Egipta, Grčke, a sve do početka prošlog stoljeća i u Francuskoj. 

 

Protiv tegoba u mokraćnom sustavu

Starosjedioci Sjeverne Amerike, baš kao i stanovnici Tibeta, koristili su čaj od lišća borovice za smanjenje boli u zglobovima te uklanjanje tegoba mokraćnog sustava. Ovo eterično ulje je jedno od najjačih sredstava za pročišćavanje organizma od suviška tekućine te ga se često upotrebljava kao terapiju protiv celulita, pretjerane tjelesne težine, gihta, artritisa i boli u mišićima.  

 

Protiv spolne ovisnosti

Uz pomoć eteričnih ulja lakše je unijeti promjene u svakodnevnicu pa čak i ukloniti neke ukorijenjene loše navike kao što su ovisnost o alkoholu, nikotinu pa i spolna ovisnost o "neodgovarajućoj osobi”. 

  isprintaj članak