Mobilna aplikacija Enjoy the best of Zagreb idealan je turistički vodič
S aplikacijom Enjoy the best of Zagreb se brzo može istražiti znamenitosti Zagreba te dobiti sve bitne informacije o gradu, javnom prijevozu, garažama, parkingu ...
Beč ima tisuću javnih česmi s pitkom vodom
Ozelenjivanje fasada, sadnja drveća i proširenje zelenih površina samo su neke od mjera protiv visokih temperatura. ...
Koliko dug bi trebao biti intimni čin po mišljenju žena
Istraživanja otkrivaju stvari koje se ne usudimo pitati u vezi trajanja spolnog odnosa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Recepti
Tradicionalno rusko jelo
Objavljeno: 06.02.2019. 10:40  
Boršč
Boršč

Boršč

Tradicionalno rusko jelo

 

Potrebno:

500 g junetine (plečka ili ramsteak)

2-3 veće mrkve

2 veće cikle

3-4 krumpira

glavica kupusa (1 kg)

korijen celera 

korijen peršina

0,5 l pirea od rajčice

kiselo vrhnje

 

Priprema:

Skuhati mesni bujon. procijediti i izvaditi meso. na kocke narezati krumpir, na tanke štapiće mrkvu i ciklu i staviti kuhati u juhu. Na kraju dodati sitno narezano zelje. Kuhati dok ne bude gotovo, a pred kraj kuhanja dodati 0,5 l pirea od rajčice, posoliti prema ukusu

Poslužiti u tanjur, dodati kockice kuhanog mesa i 1-2 žlice vrhnja.

 

Fotografija: Slobodan Kadić

  isprintaj članak