Drevni kosturi poznati kao "Ljubavnici iz Modene" su mladići
Dva su mladića dakle, mogli biti ratni drugovi ili prijatelji, umrli zajedno tijekom okršaja i tako pokopani unutar istog groba “ ...
Mjesec na dan rođenja utječe na naše osobine
Ukoliko ste rpđeni u vrijeme punog Mjeseca potpuno ste drugačiji od osoba rođenih u doba polumjeseca. ...
Bosch započinje sezonu grijanja novim rap videozapisom
IFA 2019.: sezona počinje uz pametni i povezani sustav grijanja EasyControl ...
Anketa


Izazovna pustolovina gradskim ulicama kroz koju se upoznaje Zagreb u društvu prijatelja
Objavljeno: 28.03.2018. 12:57  
Cajtnot 80-e — novo izdanje najzabavnije zagrebačke pustolovine
Cajtnot 80-e — novo izdanje najzabavnije zagrebačke pustolovine

Travanj nam donosi novi Cajtnot izazov – jedinstvenu pustolovinu gradskim ulicama na kojoj sudionici rješavajući maštovite pitalice otkrivaju grad Zagreb. Ovog puta vraćamo vas u osamdesete!

Odmakom od klasičnih utrka u kojima uvijek pobjeđuju najbrži, Cajtnot je osmišljen da daje priliku svima. Biti najbolji ovdje znači odgovoriti točno na što više maštovitih pitalica složenih u stihove. Kako i samo ime izazova kaže - “u cajtnotu ste” tj. ograničeni ste vremenom, a u ovom slučaju to je dva sata unutar kojih treba riješiti što više zadataka i stići na cilj.

Treće i posebno izdanje Cajtnot izazova ovog puta vodi vas u Zagreb u osamdesetima. Sudionici posebnog izdanja Cajtnota krenut će u petak, 20. travnja, u 18 sati iz Pivnice Medvedgrad, Ilica 49. Izazov završava na Strossmayerovom trgu uz veliki tulum, predstavljanje piva Novi val i koncert Jurice Pađena & Aerodroma.

Cajtnot izazovna pustolovina gradskim ulicama kroz koju se upoznaje Zagreb, a sve u društvu prijatelja jer se nastupa u dvočlanim timovima. U Cajtnotu je bitno riješiti točno što više pitalica unutar zadanog vremena. Cajtnot nas vodi kroz zagrebačku povijest, otkriva skrivene kutke, golica maštu, budi u nama istraživače, uči nas, daje osjećaj zajedničkog duha, diže iz fotelje i potiče na kretanje.


Posebna SightRun tombola za sudionike Cajtnota

Svi koji se prijave na Cajtnot mogu sudjelovati i u posebno vrijednoj SightRun tomboli. Kako biste sudjelovali u istoj, do 19. travnja trebate skinuti SightRun aplikaciju i proći bilo koju od dostupnih tura u njoj.


Prijave isključivo online na linku http://bit.ly/CajtnotPrijava

  isprintaj članak