Čuda spolnosti
Muški fetus ima sposobnost erekcije dok je majka u zadnjem tromjesečju trudnoće. ...
Uvjet maske: izbjegavajte diskriminaciju, spriječite isključenje
Maske su trenutno obavezne na mnogim mjestima. Diskriminacija ljudi koji su vani u javnosti bez zaštite usta nije neuobičajena. Nenošenje maski može imati zdrav ...
Okus seksa
Pojedeno utječe na okus tijela tijekom oralnog seksa. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Najava zbivanja
Čarobni Broadway u utorak, 9. srpnja, na Trgu kralja Tomislava u čast Nikole Tesle
Objavljeno: 08.07.2019. 19:25  
Čarobni Broadway i Komedija za najbolju završnicu festivala Zagreb Classic
Čarobni Broadway i Komedija za najbolju završnicu festivala Zagreb Classic

Zagrebačko gradsko kazalište Komedija, sada već gotovo tradicionalno, zatvara festival na Trgu kralja Tomislava. Ovoga utorka 9. srpnja u 21 sat, u čast rođendana Nikole Tesle, ansambl Komedije priprema program koji se ne propušta - Čarobni Broadway!

Očekuju nas najpoznatiji glazbeni brojevi iz slavnih broadwayskih musicala - The Little Mermaid, West Side Story, Beauty & the Beast, Monty Phyton's Spamalot, Cabaret, Les Miserables, Jesus Christ Superstar, Hair, Cats i dr., a na otvorenu pozornicu festivala Zagreb Classic stižu dobro poznati prvaci Kazališta Komedija: Mila Elegović, Renata Sabljak, Vanda Winter, Vlatka Burić Dujmović, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Dražen Bratulić.

Orkestrom Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija ravnat će maestro Krešimir Batinić, a ulaz na koncert je kao i u slučaju svih ostalih programa festivala Zagreb Classic - slobodan.

 

Ukratko o programu

Koncert Čarobni Broadway prvi je put održan prošle godine u Komediji, u organizaciji Komedije i Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, kad je posebni gost bio broadwayski glumac i pjevač Bradley Dean. Komedijini vrhunski solisti Renata Sabljak, Vanda Winter, Vlatka Burić Dujmović, Mila Elegović, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i Dražen Bratulić te orkestar kazališta Komedija pod ravnanjem maestra Krešimira Batinića oduševili su biranu publiku koja je kraj koncerta dočekala na nogama, plješčući nekoliko minuta, a isto se ponovilo i dan kasnije na gostovanju u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. U vrhunskoj glazbenoj večeri mogle su se čuti vrhunske izvedbe iz brojnih svjetskih musicala. Nakon takvog uspjeha, bilo je šteta da sve ostane na samo ta dva koncerta, te je tako Čarobni Broadway očarao i publiku u Slavonskom Brodu, Karlovcu, Opatiji, Varaždinu, Bjelovaru…

  isprintaj članak