Prirodan hidrogel kao ekološko rješenje za suše
Bečki znanstvenici razvili su hidrogel od potpuno prirodnih sirovina koji dugoročno poboljšava kakvoću tla. ...
Glačalo i glačanje
Kada kupujete novo glačalo obavezno provjerite ima li odgovarajući atest tj. zadovoljava li sigurnosne sustave u našoj zemlji. ...
U Baški otvorena trgovina ručno rađenih mirisnih suvenira
Nakon što su se 15 godina prodavali na štandu, ručno rađeni suveniri Kiki dobili su trgovinu. Iako je dolazak turista na Krk neizvjestan, vlasnica obrta Suzana ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti
Novinarska ekipa je izvijestila i o lakoći putovanja do Hrvatske
Objavljeno: 10.06.2020. 12:00  
Češka nacionalna televizija u posjeti Valamaru
Češka nacionalna televizija u posjeti Valamaru

Početak sezone u Hrvatskoj ovih su dana došli zabilježiti i novinari češke nacionalne televizije Česká televize. U sklopu svog posjeta hrvatskim odredištima, češki novinarski tim posjetio je i Valamarove objekte Lanterna Premium Camping Resort i Valamar Collection Marea Suites 5*. 

Novinarski tim ovom je prilikom bio smješten u mobilnim kućicama u kampu Lanterna gdje su se susreli s češkim gostima koji su izrazili zadovoljstvo svim uvjetima smještaja u Valamaru. Posebno su bili oduševljeni i novom uslugom Valamara Valfresco direkt, online trgovine i dostave svježih namirnica, potrepština te polugotovih i gotovih jela koja se gostima dostavlja izravno na parcelu ili u njihovu mobilnu kamp kućicu.

Novinarska ekipa je izvijestila i o lakoći putovanja do Hrvatske s obzirom da su unaprijed ispunili podatke putem entercroatia.mup.hr i bez čekanja i poteškoća stigli na željena odredišta. 

  isprintaj članak