Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Posjetiteljima koji žele duže vremena ostati u restoranu preporučuju se kasnije dolaženje pa to svakako imajte na umu prilikom idućeg posjeta Beču. ...
Zagreb nudi neke od najprivlačnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi priceless.com
Korisnici mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti životinjd. ...
Opušak vas može puno stajati
Tko baci iz automobila goreću cigaretu ili otpad poput limenke od pića, bocu ili papir, ne samo da stvara smeće uz naše prometnice, već i riskira plaćanje opome ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Svaki će sastanak biti usredotočen na moć prirode i njezin utjecaj na zdravlje i dobrobit
Objavljeno: 04.04.2019. 10:58  
Connections Wellbeing 2019 u Podčetrtku (Slovenija) od 2. do 5. svibnja
Connections Wellbeing 2019 u Podčetrtku (Slovenija) od 2. do 5. svibnja

Veze (Connections) - platforma koja nudi sve razvijeniju međunarodnu mrežu pouzdanih stručnjaka za putovanja koja će se susresti kroz nezaboravna iskustva , danas je objavila da će se njihov wellness događaj održati u Termama Olimia Resort u Podčetrtku od 2. do 5. svibnja 2019. godine.

Događaj koji će se održati u partnerstvu s Terme Olimia Resortom, Turističkom zajednicom Slovenije, Luksuznom Slovenijom DMC, Wellbeing Escapes i Euromonitor Internationalom bit će posvećen vodećim kupcima luksuznih proizvoda i dobavljačima wellnessa s ciljem stvaranja novih poslovnih odnosa.

Svaki od sastanaka bit će pojačan raznovrsnim lokalnim izvornim iskustvima, uključujući: hodanje bosonog, energetske vježbe, qigong, Ai Chi, nordijsko hodanje, bojanje ljekovitih mandala, gong zvučne kupke i zdjele, šest zvučnih vibracija, ples čakri i šumske terapije.

Program će također uključivati ​​obrazovni element s ConnecTalksom koji će pružati Euromonitor International i Diana Stobo, vlasnica i kreatorica Retreat Costa Rica. Oslanjajući se na ugled Slovenije kao zemlje prirodnih bogatstava i njezina uspona kao odredišta za ljubitelje wellnessa, svaki će sastanak biti usredotočen na moć prirode i njezin utjecaj na zdravlje i dobrobit.

Maja Pak, generalna direktorica Slovenske turističke zajednice, komentirala je: "Tijekom proteklih nekoliko godina nastojali smo postati jedna od vodećih odredišta za wellness. Slovenija postaje sve prepoznatljivije odredište s pet zvjezdica. Štoviše, slovenska wellness i spa ponuda uključuje jedinstvene i aprivlačne priče koje kombiniraju bogatu tradiciju s modernim tehnikama, što ih čini idealnim za goste koji traže pravo luksuzno iskustvo. ”

Vasja Čretnik, direktor prodaje i marketinga, član Uprave Terme Olimia Resort komentirao je najavljeno zbivanje riječima: "Vrlo smo ponosni i počašćeni što smo dio Connectionsa ove godine. Polaznici će se upoznati s drugačijim načinom luksuza, što znači da će istražiti naš vrt s ljekovitim biljem u kojem naši kuhari pažljivo biraju sastojke, doživjeti zagrljaj stogodišnjih stabala u netaknutoj šumi, piti termalnu vodu izravno s izvora u blizini i istovremeno će moći uživati ​​u potpunom opuštajućem iskustvu u vodećem Spa Resortu u Sloveniji. ”

Osnivač Connectionsa, Micaela Giacobbe dodaje: „Slovenija se odlučila za wellness odredište i zato smo odlučili ugostiti naš sljedeći događaj tamo. Iskreno smo zahvalni svim partnerima koji su odlučili podržati nas na ovom događaju, što će uvelike pridonijeti predstavljanju najboljeg wellnessa svjetskojj industriji luksuznih putovanja. ”

  isprintaj članak