Vodikov peroksid u vašem domu
Vodikov peroksid ne služi samo za dezinfekciju ...
Vuk
Među životinjama je vuk omražen pa psi, medvjedi i lisice neće jesti vučje meso. ...
Anketa


NALAZITE SE U > Vijesti iz svijeta
Portonovi Marina prihvaća jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova
Objavljeno: 26.01.2018. 11:50  
D-Marin će upravljati Portonovi Marinom
D-Marin će upravljati Portonovi Marinom

Od ove godine upravljanje Portonovi marinom, namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti od preuzeo D-Marin potpisavši ugovor s Azmont Investments. 

Smještena je na istočnoj strani Portonovi Resorta, Portonovi Marina s Yacht Clubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najvišu razinu usluga u kombinaciji s vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prijelaz te će uz sve ostale sadržaje nuditi i opskrbu vodom i strujom, sanitarni čvor, praonicu za rublje te benzinsku crpku.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedno od najtraženijih odredišta Sredozemlja. Prostirat će se na 26 hektara pružajući raznovrsnu ponudu smještaja, privatne vile te prvi “One & Only” hotel u Europi koji nudi Chenot Health Wellness Spa, čime ovo odredište doseže vrijednost od 650 milijuna eura. 

 

D-Marin

D-Marin je tvrtka Doğuş grupe koja vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim mogućnostima. Upravljajući s 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za mega jahte u Španjolskoj i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Sredozemlju. 

 

Azmont Investments i Portonovi Resort

Azmont Investors (crnogorska tvrtka osnovana 2012. godine) je ulagač s jasnom željom da bude tvrtka svjetske klase koja pruža ekskluzivan vrhunski sadržaj odredištu kao što je Portonovi. Krajem 2015. godine, oslanjajući se na široku stručnost svojih osnivača u financijskom sektoru te potencijale rasta u crnogorskoj bankarskoj industriji, Azmont je odlučio proširiti svoje poslovanje te ući u financijski sektor osnivanjem banke u Crnoj Gori.

  isprintaj članak